Hogyan lehetnék képben a magyarországi élettel/érezhetném jelen magam?
Figyelt kérdés
Angliai magyar vagyok. 18 éves korom óta minden évben megyek Budapestre, de ez az évi egy hét nagyon kevés. Úgy érzem rengeteg dologból kimaradtam azáltal, hogy nem élek ott.nov. 8. 07:57
2/22 anonim válasza:
Mégis miből érzed úgy, hogy kimaradtál volna?
3/22 A kérdező kommentje:
Sajnos gyakrabban nem tudok menni, mert arra az egy alkalomra is egész évben gyűjteni kell.
nov. 8. 08:05
4/22 A kérdező kommentje:
2: Az emberek, helyek ahol élhettem volna, ételek, olcsó pia
nov. 8. 08:12
5/22 anonim válasza:
Minek élsz Londonban, ha egy budapesti útra is egy évig gyűjtened kell. Akkor annyira nem kereshetsz ott jól, hogy megérje.
6/22 anonim válasza:
4-es, örülj neki, hogy Angliában vagy és keress ott értékes embereket és helyeket.
7/22 A kérdező kommentje:
Nem Londonban élek, hanem egy kisvárosban. Nem is a bér miatt élek itt, itt nőttem fel. Amúgy itt sem kolbászból van a kerítés. Amit itt lakbérre fizetsz abból otthon egy család egy hónapig él
nov. 8. 08:20
8/22 A kérdező kommentje:
Szeretek itt élni, csak na, ott van a gondolat, hogy mi lett volna ha... :D
nov. 8. 08:21
9/22 anonim válasza:
Én tudom, éltem nyugatabbra, akkor éri meg ott élni, ha átlag feletti a fizetésed, mármint ottani viszonylatban. Én a nettó 2500 eurós fizetésemmel nem voltam előrébb, mint itthon az 1500-zal, mert pont annyival drágább kint az albérlet is meg ilyenek. De ha te ott nőttél fel, az más téma. Akkor miért kötődsz úgy Magyarországhoz?
10/22 A kérdező kommentje:
9: Pontosan. Nos nehéz megfogalmazni, de én ugyanúgy a hazámként tekintek rá attól még hogy nem ott élek :)
nov. 8. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!