Volt már veled olyan, hogy megtudtál valamit a szüleid múltjáról ami nagyon zavart téged?
Nem. Egy dolog volt ugyan, ami furcsa volt. Szüleim halála után anyai nagynéném azt mondta, hogy anyukámnak apu a második férje volt. Engem ebben csak az zavart, hogy mi értelme volt ezt annyi év után elmondani? Igazából rosszindulatot láttam benne, anyu meg ő rossz viszonyban voltak, nem is beszéltek egymással. Kicsit olyan volt, mintha a nagynéném még halála után is ütni akart volna rajta egyet.
N
Nem, viszont a nagyszüleimről tudtam meg valamit haláluk után, ami zavar.
Megtudtam, hogy bíróságon hamisan vallottak egy cigány ellen, akit le is csuktak.
Köszi az eddigi válaszokat.
Én pár éve tudtam meg, hogy apám nagyon fiatalon volt börtönben mert egy ember megverte az öccsét ő meg ezért visszaverte az embert. ( persze aki az öccsét bántotta nem kapott semmit )
Anyámról meg azt tudtam meg, hogy mikor óvodás korú voltam elhagyott minket egy férfiért akivel együtt élt pár hetet majd visszajött.
Megtudtam, hogy apunak volt egy másik felesége még anyu előtt. A naaagy szerelem és házasság kb. 1 évig tartott, aztán apu elvált tőle (mindenki tudta, hogy egy orbitális r...banc, csak apu nem látott a szerelemtől).
Zavart az egész, amikor megtudtam (anyai nagymamámtól). Gimis voltam, amikor a mama "elszólta magát" (szerintem direkt volt). Apai nagymamámtól aztán megkérdeztem, ő elmesélte a sztorit. (Legjobban az zavart, hogy a szüleim mi a faxért nem mondták el nekem soha).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!