Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nektek is volt már olyan hogy...

Nektek is volt már olyan hogy tetszettetek valakinek, de amint megtudta hogy szegények vagytok elfordult tőletek?

Figyelt kérdés
Nekem volt.Egy régi munkahelyen megismertem egy lányt.Úgy nézett ki hogy sínen vagyunk,összejövünk.Viszont egyik kolléganőnk elmondta neki hogy szegény körülmények között élek.Innentől kezdve került a lány.Én nem mondtam neki hogy szerény körülmények között élek,nem is beszéltünk ilyenről.A kolléganőnktől tudta meg és innentől kezdve véget is ért a szerelem.Nektek is volt már hasonló?
2020. ápr. 12. 12:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem volt ilyen és én sem csináltam ilyet.

Olyan volt, hogy valaki addig szarrágóskodott, amíg meg nem untam, de az más kérdés.:D

2020. ápr. 12. 12:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Volt régen egy kocsmába járós ismerősöm,ő mesélte hogy amíg volt pénze,voltak cimborái,amikor bajba került,elfogyott a pénze akkor meg már nem is köszöntek neki.
2020. ápr. 12. 12:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Elfordulni emiatt sosem fordult el senki tőlem de soha nem is mertem odamenni egy lányhoz sem emiatt, így lényegében nem is volt kinek elfordulnia tőlem.
2020. ápr. 12. 16:27
 4/6 Metionin ***** válasza:
100%
Nálunk anyós. Addig kedvelt amíg nem tudta, hogy a családom szegény, onnantól kezdve meg mintha kicserélték volna. 11 éve vagyok a fiával és még mindig mondogatja neki, hogy hagyjon már el :D
2020. ápr. 12. 16:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt barátnőmnek ez volt az indoka szakításkor. :D Nem vicc, de lehet, hogy ez csak ürügy volt.
2020. ápr. 12. 18:05
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet még nem tapasztaltam, engem inkább biztattak hogy milyen sikeres leszek stb..
2020. ápr. 12. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!