Aok ember miért mentegetőzik, hogy "min ment keresztül, nehéz gyerekkora volt", mikor engem csak bántottak, meg belém rúgtak mégegyet, ha véletlen megtudták?
Figyelt kérdés
Iskolai terror, bántás, maradandó sérülések. Meg otthon is ugyanez. Plusz szegénység.
Sosem hoztam fel, mert csak belém rúgtak meg, meg kipletykálták. Mentegetni magamat, meg pont nem akarom ezekkel.
2019. jún. 21. 18:27
1/3 anonim válasza:
De hiszen most is ezzel hozakodsz elő. Csak nálad agresszív letámadásban tör elő ez a frusztráció.
2/3 A kérdező kommentje:
De hiszen ez itt egy anonim oldal. Agresszív, hol?
Csak nekem eszembe nem jutna ebből előnyt csinálni. Persze sajnálom, aki ilyen átélt, de nekem csak negatív tapasztalatom van azzal, ha valaki véletlen megtudja.
Továbbá vag, igaz, vagy nem... Ja és az nem nehéz élet, hogy bűncselekményt követeke el és megbűntetnek, meg kapok felfüggesztettet.
2019. jún. 21. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!