Létezhet az, hogy hirtelen eszembe jut egy ember akkor ő is gondol rám erősen?
Majd egy párnap múlva felkeres, ti nem tarjátok ezt furának? Amikor a nagy semmiből 1 napon keresztül kattog rajta az agyam, majd párnap múlva meg megkeres? Higyjétek el, nem volt előzménye, csak úgy zsupsz a semmiből eszembe jutott, utána meg 2x felkereset (fura viselkedéssel) lehet ő is érezte amit én éreztem? Mit gondoltok? Tényleg nem vicc, szeretném ha normális válasz érkezne, hogy ti mit gondoltok róla, ez véletlen, vagy ez igazi ezotériai dolog? Nem hiszek ezotériába
Köszönöm
Velem is volt hasonló, többször is
Pl baratnomre gondoltam erősen, csak úgy beugrott. Nem kerestem fel és ő sem engem. Konkrétan azért, mint később kiderült mert abban az időpontban autóbalesetet szenvedett(túlélte)
Vagy amikor hirtelen bevillant egy ismerősöm és azon gondolkodtam mi lett vele, és aznap rámírt, vagy a napokban pont osszefutottunk(egyeztetés nélkül)
Nem tudom ez hogy működik, mitől lehet, de Einsteint idézném:
,,Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, hogy a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.’’
N
Statisztikailag van esély rá, most bejött.
Ha leírnád, hogy mikor ki jut eszedbe és csinálnál belőle egy alap elemzést, rájönnél, hogy véletlen
#3 vagyok
Lehet veled is ez történt :) én sem hiszem kimondottan Istenben vagy az ezoteriaban
De van véletlen, hatodik érzék és ezer megmagyarázhatatlan dolog :)
Az ilyesmi is ebbe a kategóriába tározik szerintem
Semmi misztikus nincs ebben. Sok ember sokszor gondol a neki kedves emberekre. Aki meg még kedvesebb, azt időnként meg is látogatja.
Mi van ebben olyan fantasztikus? Naponta több százezer emberrel történik ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!