Létezhet az, hogy hirtelen eszembe jut egy ember akkor ő is gondol rám erősen?
Figyelt kérdés
Majd egy párnap múlva felkeres, ti nem tarjátok ezt furának? Amikor a nagy semmiből 1 napon keresztül kattog rajta az agyam, majd párnap múlva meg megkeres? Higyjétek el, nem volt előzménye, csak úgy zsupsz a semmiből eszembe jutott, utána meg 2x felkereset (fura viselkedéssel) lehet ő is érezte amit én éreztem? Mit gondoltok? Tényleg nem vicc, szeretném ha normális válasz érkezne, hogy ti mit gondoltok róla, ez véletlen, vagy ez igazi ezotériai dolog? Nem hiszek ezotériába
Köszönöm
2019. febr. 11. 04:28
11/12 anonim válasza:
Van ilyen.Tulajdonképpen a szerelem érzése is egy, a másik embertől átvett lelki vágyódás, és ez működik akkor is, ha nincs az illető a közeledben. Velem nagyon sokszor előfordult, hogy ok nélkül erősen elkezdtem gondolni valakire, és az illető két nap múlva felhívott. Ez a telepátia.
12/12 anonim válasza:
Nos, én pasiból vagyok, így nemigen hiszek semmiféle ezós maszlagban. De az pl számtalanszor előfordul, hogy mondani akarok valamit, és a feleségem is pont abban a pillanatban kezd el beszélni róla. Vagy fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!