Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Féltek a mesterséges intellige...

Féltek a mesterséges intelligenciától ?

Figyelt kérdés
nov. 6. 11:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%

Nem. Rengeteg dolgot segít már most, pedig még csak a legelején vagyunk... a chatgot pl nem egy ai, hanem csak egy nyelvi modell, egy tanuló algoritmos, gépi tanulás módszerével egyre jobb és hasznosabb eredményeket ad ki a visszajelzések alapján. Nincsen intelligenciája ezeknek.

Kép/zene/videókreátor dolgok mind ugyanezek.

Messze vagyunk még a valódi intelligens gépektől

nov. 6. 14:55
 12/18 anonim ***** válasza:
61%
Nem, én napi szinten használom a munkámhoz. Igaz, tudni kell használni, ismerni a lehetőségeit és a korlátait. Elzárkózni előle hülyeség, mert 2-3 év és annyira jelen lesz minden területen, hogy aki nem tudja használni, az egyszerűen lemarad a szakmájában, nem lesz versenyképes.
nov. 6. 15:11
 13/18 anonim ***** válasza:
84%
Nem, szerintem 1-1 borsodi viselkedni nem tudó hülyegyerek veszélyesebb..
nov. 6. 16:24
 14/18 Noren1989 ***** válasza:
34%

Nem, de a természetestől sem.

Ritkasàg az a mai vilàgban, Bàttya!

nov. 6. 17:41
 15/18 anonim ***** válasza:
78%
Nem, sőt! Az előnyeit látom. A kisember számára sok mindent elérhetővé tesz, amit nem tudnánk megfizetni. Nyelvtanulás idejét és a szükséges anyagi ráfordítást lecsökkenti. Ha valamiért kell egy illusztráció bármihez, nem kell egy méreg drága művészt megfizetni, akit AI nélkül se fizetnénk meg, mert nincs rá pénzünk. Tudni kell ésszel használni, abban pedig a fiatal generáció erős rutint fog szerezni. Hajrá nekik!
nov. 6. 17:43
 16/18 anonim ***** válasza:
24%
Mekkora idióták vagytok omg xDDDDDD jólvan akkor egy excel fv is mesterséges inttelligencia loooooooool ennyi eszetek van fidernyákok :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nov. 6. 18:21
 17/18 anonim ***** válasza:
78%
Kicsit, mert fura, valahogy elképzelhetetlen.
nov. 6. 21:16
 18/18 anonim ***** válasza:
58%

Én attól, hogy rossz kezekbe kerül egy olyan fejlett verziója, amit onnantól kezdve rossz és beteg szándékokra fognak felhasználni, használni. Lehet szó szándékos félreinformálásról, propaganda-, és félelemterjesztésről, vagy épp -generálásról.

Meg, hiába nem mostanában fog ez bekövetkezni, kicsit attól is tartok, hogy majd eljutunk egy olyan pontra még az én életemben, ahol túlzottan nagy mértékben függünk majd az AI-tól.

nov. 10. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!