Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Féltek a mesterséges intellige...

Féltek a mesterséges intelligenciától ?

Figyelt kérdés
nov. 6. 11:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Nem.. a ma esti mixen tippjeit is vele erősítettem meg.
nov. 6. 11:44
 2/18 anonim ***** válasza:
86%

Én igen. Nem ilyen "Skynet lerohanja a világot" szinten, hanem azért, mert az eleve egyre kevésbé gondolkodó embert totál meg lehet vezetni.

Facebook például tele van AI generált képpel ami úgy van előadva mintha igazi lenne. És megy is alatta a "micsoda munka" süketelés, holott az egész egy nagy kamu.

Mi lesz majd akkor, ha a politikában ahol eddig is teljesen kamu, összevágott tartalommal dolgoztak, bevezetik az AI videókat, hanganyagokat?

nov. 6. 11:50
 3/18 anonim ***** válasza:
67%

Illetve ami veszélyes, hogy egy ChatGPT sem mindent tudó, leginkább csak az interneten fellelhető anyagból dolgozva alkot kerek mondatokat, aminek sokszor az az eredménye, hogy hibás információkból kiindulva hibás következtetésekre jut.

Vagy pl. simán leír olyat, hogy a "strawberry" szóban 2 r betű van :D

nov. 6. 11:53
 4/18 anonim ***** válasza:
55%
Nem.
nov. 6. 12:06
 5/18 anonim ***** válasza:
84%

Nem félek tőle, de fenntartással kezelem azt, amit ír. Mondott már nagy blődségeket.

(De sokszor segített is)

nov. 6. 12:08
 6/18 anonim ***** válasza:
42%
Nem, én csak utálom. Miután megkértem, hogy írja le a jövőheti 5-ös Lottó nyerőszámait. Leírta. Aztán rohadtul nem azok lettek. 🤬
nov. 6. 12:12
 7/18 anonim ***** válasza:
40%
Mármint hetekkel ezelőtt kértem meg, hogy írja le.
nov. 6. 12:13
 8/18 anonim ***** válasza:
51%
Hát a mesterséges intelligenciától félnék, de jelenleg nem létezik olyan. Az meg hogy minden 2 soros algoritmust ma az idióta újságírók mesterséges intelligenciának irnak az csak szimpla emberi butaság.
nov. 6. 12:28
 9/18 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Inkább a nem mesterséges hiányától félek.
nov. 6. 12:31
 10/18 anonim ***** válasza:
79%
Nem. De attól igen, hogy az emberek nagy része túl buta hozzá. Már most ami megy a facebookon az is siralmas, rengetegen hiszik igaznak a generatív ai által kreált kamuképeket. És ez csak rosszabb lesz…
nov. 6. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!