Mi értelme annak, hogy egyre több reklámban szerepel mozgássérült, művégtaggal rendelkező, más nemzetiségű ember?
Az érzékenyítés. És a felszólítás, hogy el KELL mindenkit fogadni.
Ha nem teszed, érezd magad szarul.
Média furfang!
Azt hiszik, hogy ha reklámokon keresztül adagolják azt, ami a politikán keresztül nem jut át, akkor elfogadóvá válnak az emberek. Nincs nekem semmi bajom a mozgássérültekkel, idegen nemzetiségűekkel, nem közép európai rasszokkal, de tekintettel a reklámok erőszakosságára, már olyan szinten gyűlölöm azokat, hogy mindentől elhatárolódom, amit azokon keresztül próbálnak lenyomni a torkomon, - ergo, amit soha nem utáltam, azt is megutálom a hatásukra. Azt már elérték nálam eddig is a reklámok, hogy következetesen NEM veszem meg azokat a hulladékokat, amiket erővel a képembe tolnak naponta 30000-szer! Mondjuk eddig nem gyűlölködtem - ok nélkül - emberek irányába, de eljuthat a reklámokon keresztül odáig is a történet! Hajrá!
Eddig olyan világban éltünk, ahol a mozgássérülteknek, végtaghiányosoknak lefőtt a kávé, elhitették, hogy nem érhetnek el semmit, még akkor sem, ha nincs köze a betegségének ahhoz, amiben szeretne jó lenni.
Nekem semmi bajom az ilyen reklámokkal, merthát a mozgássérültek, kövérek és csúnyák is sportolhatnak. Vannak paralimpiák, lábatlan, tolókocsis kosarasok, kézilabdások.
És nincs nagyobb öröm, amikor egy kövér ember elhatározza, hogy egészséges akar lenni és képes leküzdeni a szégyenét, hogy új életet kezdjen. Számára is van a Dechatlonban XXXL-es sportruha, amit be kell mutatnia a cégnek, hogy náluk van ilyen is.
Pont az, hogy ne legyen a társadalom ennyire elbaszott, hogy kirekesztenek valakit a bőr színe, szexualitása, vagy valamilyen testi fogyatékossága miatt stb..
Az persze már kérdéses, hogy mennyire érnek el ezzel pozitív hatást.
(Viszont talán ezek a dolgok már amolyan elvárássá is fajult, hogyha nem így lenne, akkor már kapnák a jelzőket, hogy biztos azért mert ....)
Én nem tartom egyébként ezt rossz dolognak, aki az ilyesmit rossznak éli meg az nézzen inkább magába.
Egyetlen egy dolgot KELL, MUSZÁJ! megértenie az ilyen embereknek mint te, meg a többieknek, akik a netre pötyögik be a siránkozó bekezdéseiket erről a témáról: a pénz az ISTEN.
A profit a cél, a hajtórugó, az egyetlen dolog ami számít, a pénz a mindenség.
Senki le se sz.rja,hogy személy szerint te elfogadod-e a feketéket, a mozgássérülteket, meg a kövéreket, meg az anyám kínját. Senki le se sz.rja úgy ámblokk a feketéket, a mozgássérülteket, meg a kövéreket. Nincs érzékenyítés, vagy átprogramozás, vagy a tököm tudja miben hisztek.
A pénz beszél, és ma, 2024ben az ilyen reklámok hozzák be a legtöbb pénzt az adott márkáknak.
Ha az hozná nekik a pénzt, hogy gúnyt űzzenek a mozgássérültekből, akkor olyan reklámokat csinálnának.
"de én is vásárló vagyok, és engem idegesít :((((((((((((((((("
Abban a demografiaban ami az adott márkának a legnagyobb vásárló ereje, kisebbségben vagy. A többség igenis ezt preferálja, ezt pedig rendszeresen, alaposan tesztelik.
Nagyon nagyon könyörgöm hogy gondolkozzunk el azon, hogy egy profitot termelni akaró üzlet elriasztaná-e szánt szándékkal a vevőit holmi pOliTiKai áTpRoGrAmoZás miatt.
Én egy reklám hatására nem leszek sem elfogadóbb, sem kevésbé az.
Viszont biztos, hogy a terméket nem fogom vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!