Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért bámulják meg az emberek...

Miért bámulják meg az emberek a mozgássérülteket?

Figyelt kérdés

máj. 31. 16:02
 1/9 anonim ***** válasza:
23%
Nem bámulják meg.
máj. 31. 16:05
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Épp ellenkezőleg, rájuk sem mernek nézni, pont azért, nehogy azt higgyék, bámulják őket.
máj. 31. 16:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én mozgássérült vagyok és nem "bámulnak" meg lehet hogy csak te gondolod így vagy valamit félreértettél persze vannak olyan emberek is akik megbámulják a mozgássérülteket de az én iskolámban segítőkész és kedves emberek vannak.
máj. 31. 16:17
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
A második válaszoló által leírtakat tapasztaltam.
máj. 31. 16:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálják és belegondolnak, milyen szerencsések, hogy egészségesek.

Te nem vagy mozgássérült ugye?

máj. 31. 16:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Én is érintett vagyok: volt egy időszak - kb. a 2000-es évek második feléig-, amikor még kaptam az ívet, főleg a nőktől...

Igen: van, aki nézi őket, mert van, aki fél tőlük; nem tud velük mit kezdeni, így inkább ellenséges velük; van, akit idegesít a lassúságuk;

van, aki akkor szembesül ele, hogy "engem" is érinthet baj és ez megrémmiszti...

máj. 31. 19:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem szoktam őket bámulni, mert minden azonnal kiül az arcomra, hiába "tüntetem el" szinte rögtön utána. Nagyon sajnálom őket, és ilyenkor mindig eszembe jut, hogy mennyire nehéz lehet nekik, és az is, hogy mennyire szerencsés helyzetben vagyok, amiért nincsen ilyen gondom. És az is, milyen törékenyek vagyunk, mennyire könnyen kerülhetek én is ilyen helyzetbe.

Családunkban is van egy mozgássérült, miatta sem tudnék lenézni másokat ilyenért, vagy degradálni őket, mert tudom, mennyire nehéz neki így is.

máj. 31. 19:46
 8/9 anonim ***** válasza:
7 detto!
máj. 31. 20:21
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én csak olyan mozgássérülteket bámulok meg, akik hölgyek és csinosak. Tehát nem azt nézem meg, hogy mi bajuk van.
jún. 3. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!