Milyen kapcsolat az amibe 3 év utan is csak hetvegente talalkozunk?
Figyelt kérdés
nov. 5. 04:53
21/33 anonim válasza:
Lehet, hogy néhány válaszolónak az az élete vágya, hogy egyedül éljen és hétvégente találkozgasson a párjával, de gondolom, a kérdező nem véletlen tette fel a kérdést, tehát egyértelmű, hogy ő már jóval többet szeretne, mint a párja. Ebben az esetben hiába írjátok, hogy pedig milyen fasza egyedül élni, ha ő nem így akar élni.
22/33 anonim válasza:
#21 Nem, a Kérdező azt kérdezte, hogy milyen párkapcsolat ez. Mi pedig elmondtuk neki, hogy egy teljesen normális kapcsolat.
23/33 A kérdező kommentje:
Hat szerintem 3 ev utan ez igy nem normalis kapcsolat
En a fiu vagyok
nov. 5. 12:02
24/33 anonim válasza:
Ha NEKED nem normális, mert nem erre vágysz, akkor keress valaki mást, aki erre vágyik. Ennyi. Minden embernek más a normális, mert másmilyen vágyaink vannak.
26/33 A kérdező kommentje:
Mert kivacsi voltam a velemenyekre
nov. 5. 12:44
27/33 anonim válasza:
Szex, laza kapcsolat, baratsag extrakkal. En is voltam ebben evekig, nekem igy kellemes volt. Ha neked nem az vagy komolyat akarsz, akkor keress mast. Ilyen egyszeru.
28/33 anonim válasza:
Ha fel vannak vállalva párként és közös terveik vannak, akkor ez nem szexkapcsolat. A szexkapcsolatoddal nem töltöd együtt a hétvégét.
29/33 anonim válasza:
Neked ilyen jut, mert ezt érdemled az élettől.
30/33 anonim válasza:
Kérdező, ha te már komolyabb szintre lépnél, a párodnak meg esze ágában sincs, akkor ez a kapcsolat nem fog működni, mert nem egyeznek a céljaitok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!