Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen kapcsolat az amibe 3...

Milyen kapcsolat az amibe 3 év utan is csak hetvegente talalkozunk?

Figyelt kérdés
nov. 5. 04:53
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem az ilyen kapcsolatok tartósabbak. Nem lógtok egyfolytában egymás nyakán, hagytok egymásnak teret, mindenkinek megvan a saját magánszférája. Az én ízlésemnek tökéletesen megfelelne egy ilyen.
nov. 5. 09:08
 12/33 anonim ***** válasza:
38%

3 év után sok helyen már esküvő van.

Ha még összeköltözni sem akar az figyelmeztető jel.

Ezek szerint neki megfelel ez a felállás. Ha meg még otthon lakik akkor meg rosszabb mert az azt jelenti, hogy még gyerek és nem akarja vàllalni egy felnőtt kapcsolat minden velejáróját amibe a szülőkről való leszakadád is benne van.

nov. 5. 09:10
 13/33 anonim ***** válasza:
38%

#11 Igen, ez működik 50 éves kor felett, amikor az embereknek már volt családjuk, vannak gyerekeik, de elköteleződni és alkalmazkodni már nem akarnak, csak néha szórakozni valakivel.

Nyilván fiatalok közt is van, aki beéri ennyivel, netán erre vágyik, de azért a többségnek nem az az életcélja, hogy hétvégente randizgasson valakivel.

nov. 5. 09:11
 14/33 anonim ***** válasza:
84%
#13 Nem tudom feltűnt-e de a házasságok fele válással végződik. Ennek az egyik legfőbb oka pedig az, hogy minden nap együtt van a 2 fél, elegük lesz egymásból, megunják egymás baromságait és megunják egymást is. Persze nem azonnal, de pár év után szinte garantált, hogy a feleknek tele lesz egymással a hócipőjük. Ezért én igenis jó dolognak tartom ezt a felállást, a normális/nem társfüggő embereknek kell a magánszféra és ez nem zárja ki azt sem, hogy egészséges, hűséges kapcsolatban legyen a 2 fél.
nov. 5. 09:26
 15/33 anonim ***** válasza:
70%
Igaza van a 14-esnek. Én utálok együtt élni bárkivel is, kell a magánszféra, idegesít, ha valaki minden nap ott legyeskedik. Nem is tudom, hogy hogy lesz így gyerekem, túl sok kompromisszummal jár már maga a házasság is, nemhogy a gyerek.
nov. 5. 10:35
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
15-ös, nem kötelező ám gyereket vállalni. Ha úgy érzed, hogy nem neked való, akkor ne vállalj.
nov. 5. 10:50
 17/33 anonim ***** válasza:
Nálam is emiatt ment tönkre, de 1 év múlva érkezett párom és így elvileg nem is lett volna már hosszú sorsunk.
nov. 5. 10:52
 18/33 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nem kötelező, de vágyok rá, csak az ezzel járó dolgokkal nem, pl. nem akarok egy férfival együtt élni.

nov. 5. 11:09
 19/33 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, semmit nem írtál a körülményeitekről, de azt se írtad le, te a férfi vagy vagy a nő.

Ha pl. még mindketten tanultok és koleszban laktok, akkor teljesen érthető. Pláne, ha nem egy városban tanultok.

Ha mindketten 3 éve dolgoztok és egy településen, akkor viszont übergáz.

Na ezért kéne több infó a körülményeitekről.

nov. 5. 11:26
 20/33 anonim ***** válasza:
48%
#19 És ki döntötte el, hogy ez "übergáz"? Te?
nov. 5. 11:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!