Milyen kapcsolat az amibe 3 év utan is csak hetvegente talalkozunk?
Figyelt kérdés
nov. 5. 04:53
1/33 A kérdező kommentje:
24 F
22 L
nov. 5. 04:54
2/33 anonim válasza:
Minglikapcsolat.
Van a te életed meg az övé, közös meg nincs.
3/33 anonim válasza:
Örülj neki, hogy legalább neked ennyi összejött. Sokan vannak, akik egyedül, magányosan halnak meg.
4/33 anonim válasza:
Nálunk ez akkor volt, mikor 200 km-es tá kapcsolatban voltunk 4 évig. Utána költöztünk össze.
5/33 anonim válasza:
22 évesen nekem bőven megfelelt ilyen kapcsolat. Az együttélés nem egy egyszerű vagy vidám buli, én csak akkor vágnék bele újra, ha már gyerek a cél. Neked most mi a cél? Beszéltél a pároddal arról, hogy mit szeretnél, vagy csak magadban puffogsz?
6/33 A kérdező kommentje:
Beszéltem de o nem még akar osszekoltozni
nov. 5. 07:03
9/33 anonim válasza:
Látogató kapcsolatnak hívják az ilyet.
Sokkal jobb dolog, mint ha nincs semmi.
10/33 anonim válasza:
Aki három év után nem akar összeköltözni veled, az nem szeret. Húzhatod az időt, de csak magaddal szúrsz ki, ha vársz rá. Tapasztalatból mondom, öt éven át hitegetett az exem, hogy hozzám költözik (saját lakásom volt, ahol egyedül éltem, ő meg az anyjával élt egy garzonban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!