Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit adakoztak? Adakozni...

Mit adakoztak? Adakozni szeretnék hajléktalanoknak. Arra gondoltam hogy keresek egyet az utcán és adok neki hasznos dolgokat.Hogy csináljam. Miket adják aminek hasznát is veszi. Milyen ételeket. Használati eszközöket. Mondjuk 20 ezer Ft értékben

Figyelt kérdés

nov. 3. 13:27
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Meleg ruhakat, meleg cipoket, szendvicseket, meleg teat.
nov. 3. 13:59
 2/8 anonim ***** válasza:
48%

Ne adj semmit a hajléktalanoknak!

Egyszer láttam, hogy két hajléktalan verekszik a sörért, miközben mellettük ott a hajléktalanszálló.

Árvaháznak adakozz

nov. 3. 14:00
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Meleg takarokat, meleg halozsakot.
nov. 3. 14:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Fogkefe, fogkrém, szappan, törölköző, sampon, borotva, nedves törlőkendő.

Meleg zokni, sapka, kesztyű, sál, esőkabát, meleg pulóver/kabát.

Hátizsák, hálózsák, takaró.

Gyógyszer (pl. fájdalomcsillapító), kötszer, ragtapasz, fertőtlenítő.

Ételre nincs igazán ötletem, mert nem tudjuk, hogy tud-e főzni vagy legalább melegíteni. Pár müzliszelet, energiaszelet, magvak, kekszek, dobozos gyümölcslé ilyesmi..ezekkel nem lehet melléfogni. Esetleg egy friss hamburger, amit rögtön el tud fogyasztani.

nov. 3. 14:06
 5/8 anonim ***** válasza:
45%

Nekem keresni se kell, megtalálnak maguktól is.😡

Nem tudom, minek köszönhetem, hogy jótékonysági szolgálatnak néznek. Amelyik önhibáján kívül van utcán és szerény, megköszöni szépen a pár forint aprót is, nem piára gyújt, azt sajnálom és szivesen adnék neki holmikat, amit elfogad. Mert pénzem nekem sincs sok. De amelyik leszólít és pofátlanul rám tapad, szinte követel, az egy forintot sem kap. Ezeket a zaklatósakat büntetni kellene.

Sajnos családbarát 🤣🤣... Kormányunk futószalagon termeli a hajléktalanokat. Aztan ezt is oldja meg a jónép, ahogy tudja. Be kéne őket rakni a parlamente, vissza a feladónak!

nov. 3. 14:10
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Nemes gondolat, de jobb, ha inkább egy hajléktalanszállót kérdezel meg, mire lenne szükségük, mert ott jobban van koordinálva az elosztás.
nov. 3. 14:20
 7/8 anonim ***** válasza:
32%

Próbáld felvenni a kapcsolatot a Jákób Zoli alapítvánnyal.

Segíts családokon

nov. 3. 14:33
 8/8 anonim ***** válasza:
24%

Akik az utcán kéregetnek azok 90% a alkesz vagy drogos. Ha mindenféle képen hajléktalant szeretnél támogatni akkor keress fel egy hajléktalan szállót. Ott valamennyire kiszűrik őket például azzal, hogy ittasan nem lehet bemenni vagy aki balhézik azt nem engedik be. Az alkesz csövik nyilván nem azt fogják mondani hogy piásan nem mehetek be hanem meglopnak meg ilyen meséket.

Pénzt semmi esetre se adj, inkább kaját, régi takarót, ruhát vagy ilyesmiket adj.

nov. 3. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!