Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik gyilkosság, eltűnés,...

Melyik gyilkosság, eltűnés, rejtélyes ügy érdekel a legjobban? Melyiket tartod a legfurcsábbnak?

Figyelt kérdés
tegnap 17:14
 1/7 anonim ***** válasza:
JonBenét Ramsey és Amanda Cope, mert mindkettő eset eléggé zavaros.
tegnap 17:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Frederick Valentich-ét és a Dyatlov-eset résztvevőit.
tegnap 18:04
 3/7 anonim válasza:

Eltűnés/Gyilkosság(?):

-Im Jihyun

-Madeline McCann

Egyéb rejtély:

-minden ami Észak-Koreával, Türkmenisztánnal, Eritreával vagy bármilyen hasonlóan izolált országgal kapcsolatos

tegnap 18:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó az szerintem marha félelmetes mármint a Gyatlo-rejtély. Mikor wikin utána olvastam hogy mi is történt kB egy hétig nem aludtam.
tegnap 18:10
 5/7 anonim válasza:

#3-as vagyok

Ja, igen, a Lim Jihyun eset mindenesetre furcsa, hiszen a mai napig nem tudjuk hogy önszántából ment-e vissza ÉK-ba (akár hiszitek, akár nem, közel sem lenne egyedi eset) vagy az Észak-koreai titkosszolgálat rabolta el mert túl sokat beszél.

tegnap 18:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Elisa Lam rejtélyes halála.
tegnap 18:19
 7/7 Metionin ***** válasza:
Külföldiek közül Madeline McCann és JonBenét Ramsey ügye nagyon bűzlik, magyarok közül Szathmáry Nikolett és Till Tamás ügye kavart fel nagyon, utóbbiak azért is, mert akkor zajlottak, amikor én gyerek voltam és akkoriban mi is egyedül mentünk mindenfelé. Bármelyikünk lehetett volna.
tegnap 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!