Melyik gyilkosság, eltűnés, rejtélyes ügy érdekel a legjobban? Melyiket tartod a legfurcsábbnak?
Eltűnés/Gyilkosság(?):
-Im Jihyun
-Madeline McCann
Egyéb rejtély:
-minden ami Észak-Koreával, Türkmenisztánnal, Eritreával vagy bármilyen hasonlóan izolált országgal kapcsolatos
#3-as vagyok
Ja, igen, a Lim Jihyun eset mindenesetre furcsa, hiszen a mai napig nem tudjuk hogy önszántából ment-e vissza ÉK-ba (akár hiszitek, akár nem, közel sem lenne egyedi eset) vagy az Észak-koreai titkosszolgálat rabolta el mert túl sokat beszél.
Én a Charley projekt oldalt szoktam nézegetni, ott több ezer eltűnéses eset van fent. Es az ID-n az Eltűnt sorozatot.
Sok érdekes eset van, pl. Jamison családi gyilkosság, Lee Cutler, Macin Smith, Maura Murray, Brittanee Drexel gyilkosság, Mcstay családi gyilkosság, Brian Barton ügye, Harmony Montgomery, a Bradley testvérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!