Szerintetek gáz otthagyni az egyetemet egy más hivatásért, urambocsá egy szakmáért?
15. Nem tudtam, hogy van egyáltalán ilyen képzés, hogy műszaki menedzser. Nyilván fogalmam sincs, hogy mi fán terem ez az egész. De, ha kicsit is közelebb áll hozzám, mint a tanári, akkor már megéri az erőfeszítés, ami a matekkal, fizikával jár. Tisztasor, hogy nem elég az autók szeretete.
20. Ez meg nagyon szomorú, s igazából ezért is gondolkozom a váltáson. Rengeteg energiával jár, évközben is baromi sok a tennivaló, ezzel szemben pont van egy gazdasági szakra járó szobatársam, lényegében a vizsgaidőszak húzós az esetében, de van, hogy az se, mert évközben sok tárgyát letudja 1-2 ZH-val, (nyilván nem mondom, hogy az könnyű lenne). Nekem meg sok tárgynál ZH a beugró, hogy vizsgára mehessek. Nem panasz, de úgy sz.r ez az egész, ahogy van. Most kezdtem a harmadik évet amúgy, még a fele sincs meg, s azért elmaradásom is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!