Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Félek, hogy ezért nem kéri...

Félek, hogy ezért nem kéri meg a kezem a párom, mert...?

Figyelt kérdés
Már 5 éve együtt vagyunk. De még csak szóba sem kerül a közös jövő. Már azon is gondolkoztam, hogy nem is akar velem lenni hosszú távon, mert én kb egy nulla vagyok. Átlagos munkám van, és tehetségtelen vagyok. Bezzeg van olyan ismerősöm, aki egyetemet végzett, álommunkája van, emellett sikeres is, könyvei jelentek meg, fellépései vannak, és sorolhatnám. Neki férje is van pl. Ne értsétek félre, nem vagyok irigy mások sikereire, csak nagyon el vagyok keseredve, hogy nekem meg semmi sem sikerül, és szerintem a párom is tisztában van vele, hogy semmit sem érek...beszélni nem merek vele, félek, hogy elküld majd a fenébe, hogy mi bajom van. Ezenkívűl intimitás sincs köztünk, sosem csináltuk. Nemtudom, mit csináljak?
okt. 29. 21:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Egy fonyeremeny vagy

És meg csodalkozol hogy nem akar elvenni

Nem is ertem

Minden ferfi ilyen nore vagyik

Ja nem

tegnapelőtt 13:10
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Azzal nincs semmi baj, hogy csak érettségid van és vagyonőr vagy. Ha ezen változtatni akarsz bármikor megteheted. Főzni is bármikor meglehet tanulni, de a párod is főzhet, nem kell túlgondolni. Viszont a szex dolgot meg kell beszélni vele. Az intimitás hiánya komoly gond, kivéve, ha mindketten aszexuálisak vagytok.
tegnapelőtt 13:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez egy halott kapcsolat ... De nyugodj meg a srác se normális. Egy normális férfi ha nincs szex 1-2 hét után ott fog hagyni. Vagy ő sem akar? Akkor valami baj lehet ott is. 2 lehetőséget látok vagy komoly katolikus mindkettőtök vagy aszexuális ha egyik sem akkor meg marad a dili. Egyátalán, hogy akartok gyereket? Ugye tudod, hogy ahhoz is szex kell? Ha meg alig találkoztok akkor megint semmi értelme. Ha meg irigy vagy a sikerekre akkor tegyél érte, ez csak rajtad múlik 70% munka 20% tehetség 10% szerencse.
tegnapelőtt 15:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez nem párkapcsolat. Találj olyat, akivel szeretitek is egymást.
tegnapelőtt 21:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Minek akarod hogy elvegyen?
tegnap 05:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!