Szeretnèk segítséget kapni abban hogy nagyon nehezen tudok nyelni ès nagyon fèlek hogy meg fulladok ezèrt inkáb nem is eszem tud ebben valaki segiteni??
Figyelt kérdés
Minelhamarab ha járt már igy valaki köszönöm2023. jan. 28. 16:07
3/6 anonim válasza:
Nagyon súlyos reflux miatt voltam így. Rövid idő alatt kórosan sovány lettem, mert nem mertem enni. Mindenképp fordulj orvoshoz.
4/6 A kérdező kommentje:
Ès majd az orvos beküld vizsgálatra ?
2023. jan. 28. 17:23
5/6 anonim válasza:
Nyelőcsőszűkület vagy nyelési zavar (először ezeket kell megnézni, ha testileg minden ok, akkor pszichés is tud ennyire erős lenni, de először kizárni a szervi bajt). Háziorvos beküld igen, ilyen vizsgálatra, de magánban is mehetsz.
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm
2023. jan. 29. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!