Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Félek, hogy ezért nem kéri...

Félek, hogy ezért nem kéri meg a kezem a párom, mert...?

Figyelt kérdés
Már 5 éve együtt vagyunk. De még csak szóba sem kerül a közös jövő. Már azon is gondolkoztam, hogy nem is akar velem lenni hosszú távon, mert én kb egy nulla vagyok. Átlagos munkám van, és tehetségtelen vagyok. Bezzeg van olyan ismerősöm, aki egyetemet végzett, álommunkája van, emellett sikeres is, könyvei jelentek meg, fellépései vannak, és sorolhatnám. Neki férje is van pl. Ne értsétek félre, nem vagyok irigy mások sikereire, csak nagyon el vagyok keseredve, hogy nekem meg semmi sem sikerül, és szerintem a párom is tisztában van vele, hogy semmit sem érek...beszélni nem merek vele, félek, hogy elküld majd a fenébe, hogy mi bajom van. Ezenkívűl intimitás sincs köztünk, sosem csináltuk. Nemtudom, mit csináljak?
okt. 29. 21:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább az intimitás hiánya miatt aggódnék. Nem tud működni egy kapcsolat nélküle.

Az eljegyzés miatt ne aggódj, nem egy, nem két pár van akik hosszú évek után jutnak el oda, hogy legyen eljegyzés

okt. 29. 21:34
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nincs intimitás? Sosem csináltátok?

Ez valami aszexuális kapcsolat?

De az intimitás nem csak a dugás meg a petting ám!

okt. 29. 21:36
 3/15 anonim ***** válasza:
77%
ebben a kapcsolatban kár is házasodni.
okt. 29. 21:49
 4/15 Katona Dius ***** válasza:
91%

Mi 8 év után házasodtunk össze. Amiatt nem aggódnék.

Az önbizalomhiány és az intimitás hiánya viszont neccesebb.

okt. 29. 22:00
 5/15 anonim ***** válasza:
82%
Mi az , hogy "sosem csináltuk" ?? Mit??
okt. 29. 22:09
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lakotarsak vagyok
tegnapelőtt 06:13
 7/15 anonim ***** válasza:

Szentséges Szűz!!!!

Rég baj, ha ezzel méritek a mércét és nem a másik személyisége miatt... 😣

Vagy veled van iszonyat nagy baj, de akkor menj el terapeutához. Tudod te hány olyan ember él boldog házasságban aki egy "nagy nulla"???

tegnapelőtt 07:44
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
5 ev alatt nem dugtatok?
tegnapelőtt 08:23
 9/15 anonim ***** válasza:

A férfiakkal kapcsolatban a miért nem kérdésre a válasz mindig az, hogy MERT NEM AKARJÁK.

Ti nem is vagytok női férfi kapcsolatban, miért várod ezt el? Azt veszik el feleségül (minél hamarabb, örömmel), akik hozzá tesznek az eletukhoz, szeretik, jó a szex, terveznek együtt és nem akarják elvesziteni, plusz büszkeség ha az ő feleségük lesz. Most ne haragudj, de ezek közül rátok mi igaz? És te miért akarsz olyan felesége lenni, aki nem tervez veled, nincs intimitás, se tervezés?

tegnapelőtt 12:41
 10/15 A kérdező kommentje:
Csak érettségim van, és vagyonőr vagyok egy drogériában. Eleve a munka miatt keveset találkozunk. Valóban sosem bújtunk ágyba, pedig állítólag ő már volt nővel előttem. Nemtudok főzni, sütni, tehát a konyhában sem állnám meg a helyem. Tisztában vagyok vele, hogy egy nulla vagyok. Valaki írta, hogy nem az számít, hogy kinek hány diplomája van, vagy 20 millió könyvet ír, stb. Írtam a kérdésben, hogy van ilyen ismerősöm, aki nagyon sikeres az életben. De szerintem számíthatnak a sikerek is pedig. Jó lenne ha valamit én is elérnék, és talán más szemmel nézne rám. És a családom is nyaggat, hogy mikor lesz már esküvő, gyerek, stb. mert ki fogok futni az időből. Az a baj, hogy szeretem, emiatt nemtudom, mi legyen.
tegnapelőtt 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!