Hazudtam. Minden lany csinalt mar valami olyat, ezert kitalaltam, hogy en is. Most felek hogy kitudódik. Mit tegyek?
Tudom, vasárnap este ennyi elég is volt. Egyszerűen néha már-már rühelli az ember, amikor már tizenéveseknek szex körül forog minden! Azért van józan eszünk, hogy valamilyen szinten legyünk gátlásosak ilyen téren, tudod? Az állatoknak nincs eszük, állandóan a dgás jár az eszünkben, de mi, többek között, ezért vagyunk különbek az állatoknál, hogy legyen önuralmunk!
Szóval, nem kellett volna lesüllyedni erre a szintre, micsoda értelmes társaság, akik piszkálnak! Te pedig ne hazudgálj ,mert nem bíznak többet benned, az még rosszabb.
Nagyon egyszerű a megoldás. Ha elterjesztik és te mégis vissza akarod vonni, akkor mondd nekik azt:
-Beismerem, hogy kicsit füllentettem, hogy nagyobbnak tűnjek a szemetekben. Valójában csak leszoptam a srácot. De lenyeltem!
Megmondod nyíltan , hogy mi van akkor , ha hazudtál és még nem voltál senkivel?
Légy rá büszke , hogy te tiniként nem a f* *szrángatás tudományával foglalkozol.Sz* *rd le mindet , benned még van remény , hogy legyél is valaki az életben.;)
Na ne haragudj, de hulye kerdesre megis mit varsz?
Amugy neked jo igy olvasni? Mert nem hiszem. Nem olyan nehéz ám az ékezeteket megtalálni a telefonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!