Kitaláltam egy dolgot amivel enyhíthetném az emberek iránti fájdalmamat és haragomat. Valaki esetleg tudna segédkezni a megvalósításában?
A képzeletem egy szüleményéről volna szó.
Neve,története nincs,csak a külsejét találtam ki.Nagyon hálás lennék ha valaki meg tudná nekem rajzolni,vagy valahogy megjelentetni,mert már lassan belebetegszem hogy nem tudom megalkotni őt.
Egyetlen árva barátom sincs,és ő az akire sokat gondolok mikor rohadtul fáj valami.Azért került ebbe a kategóriába a kérdés,mert az indok amiért kiírtam,erre vezethető vissza.
Ami alapján le akartam rajzolni őt:
-Sovány férfi arcszerkezet,melynek bőre alatt látszanak az arc csontjai.
-Az orr hiánya.
-A fülek hiánya.
-Hófehér,kissé ráncos bőr.
-Pici,kerek,feketén ásító üres szemgödrök.
-Ajkak,hús és bőr nélküli száj rendezetlen,de ép fogakkal.
-Csontsovány test,bordára feszülő bőrrel.
-A normálnál egyharmaddal hosszabb kezek és lábak.
-Nagy lábfejek,nagy kézfejek hosszú ujjakkal köröm nélkül.
-Csapott váll,gyengeségre utaló testtartás.
-Enyhén félrehajtott fej.
Jól esne néha nézegetni ezt a rajzot ha magányosnak érzem magam.Nem tudom miért,de megnyugtat hogy van valaki aki csak az enyém...
17/l
KÖSZÖNÖM KETTES!
Nincs neki.
Megy a zöld!
Életkorra egy húszas éveiben járhat.
Köszönöm a többieknek is,de nem.Egyikre se hasonlít.Nincs benne ennyi emberi külső jegy.Orr,fül hiány,egyebek.
Viszont aki nem rosszat ír azt függetlenül mindentől felpontozom.
Úrisn. Azt hittem elég furcsa vagyok, de ez messze meghalad.
Szerinted nem lenne jobb lépés, ha megpróbálnál nyitni a valódi, füllel és orral rendelkező rendesebb emberek felé, mint bezárkózni magadba egy ilyen horrorfilmbe illő alakkal?
Tudom hogy vannak szar alakok. De hidd el, még Bp-en is vannak jó emberek is.
Ennek kicsit zártosztály-szaga van a jövőre nézve.
Leszarom hogy mit pontozol, de gondolkozz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!