Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Kitaláltam egy dolgot amivel...

Kitaláltam egy dolgot amivel enyhíthetném az emberek iránti fájdalmamat és haragomat. Valaki esetleg tudna segédkezni a megvalósításában?

Figyelt kérdés

A képzeletem egy szüleményéről volna szó.

Neve,története nincs,csak a külsejét találtam ki.Nagyon hálás lennék ha valaki meg tudná nekem rajzolni,vagy valahogy megjelentetni,mert már lassan belebetegszem hogy nem tudom megalkotni őt.

Egyetlen árva barátom sincs,és ő az akire sokat gondolok mikor rohadtul fáj valami.Azért került ebbe a kategóriába a kérdés,mert az indok amiért kiírtam,erre vezethető vissza.

Ami alapján le akartam rajzolni őt:

-Sovány férfi arcszerkezet,melynek bőre alatt látszanak az arc csontjai.

-Az orr hiánya.

-A fülek hiánya.

-Hófehér,kissé ráncos bőr.

-Pici,kerek,feketén ásító üres szemgödrök.

-Ajkak,hús és bőr nélküli száj rendezetlen,de ép fogakkal.

-Csontsovány test,bordára feszülő bőrrel.

-A normálnál egyharmaddal hosszabb kezek és lábak.

-Nagy lábfejek,nagy kézfejek hosszú ujjakkal köröm nélkül.

-Csapott váll,gyengeségre utaló testtartás.

-Enyhén félrehajtott fej.

Jól esne néha nézegetni ezt a rajzot ha magányosnak érzem magam.Nem tudom miért,de megnyugtat hogy van valaki aki csak az enyém...

17/l

2016. szept. 11. 18:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszi kilences!

Ruhája és nemiszerve sincsen!

Nagyon hálás vagyok hogy segítesz rajtam! :)

2016. szept. 12. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!