Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen az élet partner és...

Milyen az élet partner és gyerek nélkül?

Figyelt kérdés

okt. 28. 17:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
15%
Nyugodtan mehet a lepontozás, mi mást vártam, a gyakori eleve az élettelenek gyülekezőhelye :D
okt. 28. 20:35
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
nagyon nyugodt
okt. 29. 08:15
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én imádom. Gyereket alapból nem akarok soha, mert nem vágyok semmire, amivel jár. Számomra semmi szép nincs benne, csak kínlódás lenne. (Ahogy sokaknak az is, csak nem vallják be)

A párral meg úgy vagyok, hogy nagyon ideálisnak kéne lennie ahhoz, hogy megérje érte feledni a szabadságot, nyugalmat, kötetlenséget. Volt màr olyan, akiért bevállaltam volna, de nem akart tőlem semmit, aki meg akart, attól én nem. Pedig nem szőke hercegről volt szó, de van egy intellektuális és vonzalmi szint, ami alá nem adom, inkább vagyok egyedül. Nem szomorkodok soha miatta, szerintem nagyon jó életem van így is, sosem unatkozok és észreveszem az apró dolgokban is a pozitívat. Tudok örülni mindennek, olyan apróságoknak is,hogy főztem egy jót vagy kirándultam a szabadban. +rengeteg programom van mindig, sokat utazok, élvezem az életet.

okt. 29. 08:49
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
okt. 29. 16:47
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szabad vagy azt teszel amit akarsz, senki nem szól be az éltedbe.

Arra költöd a pénzed amire csak akarod.

Senki nem kér számon, nincs kompromisszum.

A nehéz munka után tudsz pihenni. Nyugodt rendezett életed van.

okt. 30. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!