Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen az élet partner és...

Milyen az élet partner és gyerek nélkül?

Figyelt kérdés

okt. 28. 17:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Csodaszép
okt. 28. 17:05
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Békés, nyugodt, szabad.
okt. 28. 17:09
 3/15 anonim ***** válasza:
30%
Mindenhonnan kilóg ugy az ember.
okt. 28. 17:11
 4/15 anonim válasza:
72%

Gyerek nélkül jó:

-Nem kell a fenekèről törölnöd a kakit mikor kicsi.

-Nem kell szenvedned a gyerekkel mert hülye vagy nem tud tanulni az iskolában és rossz tanuló lesz.

-Nem kell kínlódni a gyerekel ha rossz társaságba keveredik és csinálja a rendőrségi ügyeket.

- Nem kell kínlódni a gyerekel mert suli után se tud elköltözni ilyen albérleti árak mellett.

-Partner nèlkül:

Igazából jó, legtöbb nőnek alig van szexigènye és könyörögni kell a dugásèrt, szóval jó egyedül.

okt. 28. 17:12
 5/15 anonim ***** válasza:
46%
A gyerek az tök jó dolog, a partner na az már veszélyes lehet.
okt. 28. 18:08
 6/15 anonim ***** válasza:
14%
#4 lényeg hogy ne kellejen törődni a gyerekkel, mert az munka, csak a dugás legyen meg, ugye? Remélem egyedül is maradsz örökre.
okt. 28. 18:09
 7/15 anonim ***** válasza:
86%

Gyerekkel nem tudom, milyen, de nekem gyerek nélkül tökéletes, ha belegondolok, hogy munka után még azzal kellene foglakoznom, hogy elmenjek érte, annyival később érnék haza, aztán itthon még ellenőrizni, hogy tanul-e, megírja a házit, mert ha már lenne, nem akarnék egy linket aki nem viszi majd semmire az életben (nyilván nem csak a jó jegyekkel viheti valamire, de amíg fiatal, addig tanuljon szerintem az ember, ráér 18 felett eldönteni, hogy továbbtanul, vagy vállalkozik vagy mit csinál), aztán ha én csak döglenék meg szalámis kenyeret vacsoráznék, a gyerek sírna, hogy neki bolognai spagetti kell, akarnék magamnak venni valami drága dolgot, de közben ő is sírna, hogy neki is kell egy laptop vagy akármi… Hát nekem ezek nem hiányoznak. Imádom a nyugit meg a szabadságot.

Partner nélkül igazából ugyanez, annyi, hogy az nem baj, ha van, már ha van konkrét jelölt, anélkül nem szoktam arra vágyni, hogy bár itt lenne valaki. Mivel egy másik felnőtt emberről beszélünk, nem nekem kell foglalkoznom a legtöbb igényével. Ha éhes, eszik, dolgozni bemegy magától, nem tőlem vár mindent, stb azaz nem kell nevelnem meg ellátnom. Illetve aki ilyen, azzal nem lenne hosszútávú a kapcsolat, de eddig szerencsére csak életképes férfiakkal volt dolgom.

okt. 28. 19:34
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Olyan amilyenné az ember teszi, 90%-ban felfogás kérdése.

Ha van megfelelő napirended, munkád, hobbid, társaságod, barátaid akkor teljes életet fogsz élni gyerek és párkapcsolat nélkül is. Nyilván lesznek közösségek amiből kilóg az ember és találhat olyan közösséget ahol ez nem számít.

okt. 28. 19:46
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Azért kíváncsi lennék, hogy akik "békésen" elvannak egyedül és a gyerek/párkapcsolat csak és kizárólag a szexért való könyörgést és negatívumot jelenti, azok mennyire boldogok egyedül :D
okt. 28. 19:47
 10/15 anonim ***** válasza:
okt. 28. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!