Mit gondolnátok olyan apáról aki a fiatal felnőtt lányának nem de magának...?
Figyelt kérdés
A fiatal felnőtt lány most költözik albérletbe. Pénzze nincs, dolgozik, befejezte az egyetemet. Lényeg, hogy az apának már nem kötelező pénzzel ellátnia de azért valljuk be segítene rajta ha kapna valamennyit a meginduláshoz, de az apa nem ad semennyit, ellenben magára sok pénzt elszór. (Lottószenvedély)okt. 28. 06:34
11/12 anonim válasza:
A szerencsejáték ugyanolyan betegség, mint az alkoholizmus pl.
Egyébként miért nem E/1-ben írod? Miért nem tőle kérdezed?
12/12 anonim válasza:
Sajnos nálunk is ez van. Én már rájöttem, hogy csak magamra számíthatok. Nem is szoktam pénzt kérni, mert még fel is lenne hántolgatva. Még az ő házunkban lakok, de ha a házon akarnék valamit megcsinálni azt sem lehet, mert jól van az úgy... (nem nagy költségű dolgok) Én meg vegyek magamnak sajátot, mert ő is elment 2 szatyorral (amúgy gyűjtöm rá a pénzt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!