Anyám elcseszte az életét?
Figyelt kérdés
itt van 56 éves... Se jogosítvány , se normálisan család, mind a két férje elhagyta, az egyik gyereke is leszarja.. mai értékkel 10 jogosítvány árát itta el ( de lehet többet). Semmije nincs.. semmije.. max én a sok alkohol megérte? .. persze hogy nem.. az alkohol miatt Mindent elvesztett. Ezért megfogadtam hogy sose lesz olyan életem mint nekiokt. 27. 16:46
1/10 anonim válasza:
Itt az "Igen" választ várod, ugye? Vagy szabad mást gondolni, mint Te?
3/10 anonim válasza:
Szakmája van? munkaviszony évei vannak?
4/10 anonim válasza:
Mi a kérdés? Igen, eléggé úgy tűnik, hogy elcseszte. Az alkoholizmus egy betegség. Nem akarod követni a példáját? Helyes. De ugye cigizni, drogozni stb. sem szoktál? Az is káros.
5/10 A kérdező kommentje:
26 vagyok. Életemben egyetlen alkoholt ,cigit, semmi káros dolgot nem ittam, nem szívtam
okt. 27. 17:55
6/10 anonim válasza:
Annyira azért mégse lett jobb, ha még mindig le vagy ragadva anyádon. Lépj túl akkor rajta, ha annyira jobbnak gondolod magad nála!
7/10 anonim válasza:
Alkohol nélkül nem lenne ekkora red flag, de így...
8/10 anonim válasza:
Alkohol nelkul se lett vopna neki jobb.
Majd ha 2 gyerekes egyedulallo anya leszel megtudod.
10/10 anonim válasza:
Ha nő lennék, akkor se engedném hogy felcsináljon valaki egy gyerekért!
Előbb törném le a farkát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!