Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek ki kellett volna...

Szerintetek ki kellett volna segítenem?

Figyelt kérdés
Ma a boltban a pénztárnál állt előttem egy fiatal nő 2 gyerekkel és nem volt elég pénz a kártyáján hogy kifizesse amiket venni akart. Gondolkoztam hogy kisegítem mert csak pár ezer forintos tétel volt, de láttam hogy csomó felesleges dolgot vásárolt össze (pl. több doboz energiaital, csokik stb). Így végül csak pár dolgot vett, amire elég volt a pénze. Jól döntöttek vagy ki kellett volna segítenu hogy mindent meg tudjon venni?
okt. 27. 11:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem szorult ez a nő valódi segítségre, tehát nem.

Nekem ökölbe szokott szorulni a bokám, amikor azt látom, hogy apu ÉS anyu füstölgő cigarettával a pofájában, méregdrága rádiótelefont masszírozva "sétáltatja" a gyereket egy alsó hangon százezer forintos babakocsiban, miközben számukra - a viselkedésük alapján - magától értetődő, hogy amerre bambán csámborognak, mindenki pusztuljon az útjukból. Nem akarom ide leírni, hogy miként támogatnám az ilyeneket! Ez a "nekem minden is jár automatikusan, - mert sikerült egy óvatlan pillanatban lefénymásolnom magam" mentalitás több, mint ellenszenves - szemben azzal, hogy vannak, akik egy egész élet alatt nem tudnak (nem feltétlenül a saját hibájukból) saját otthont teremteni maguknak!

okt. 27. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!