Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Emberek, Milyen cuccokkal /...

Emberek, Milyen cuccokkal / termékekkel kellett már másokon segítenetek?

Figyelt kérdés
Ki mivel segítette már ki a másikat, ha valakit ki kellett? Tudtok példákat írni?

2022. ápr. 23. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Kölcsön adtam a gitáromat egy koncertre, mert a sajátjával valami gáz volt. Kölcsön adtam magamat egy koncertre mert beteg lett a gitáros és beugrottam helyette.
2022. ápr. 23. 19:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Pénzzel, étellel, ruhával, bútórral. Egyéb tárgyakkal, dolgokkal. Fizikai segítségnyújtással, szakmai segítségnyújtással.

Most már csak akkor és úgy segítek, ha én akarok, és ingyenesen juttatok (tehát nem várok érte semmit). Mivel az estek 90%-ban nem kaptam vissza semmit belőle, tehát a kölcsön kért pénzt nem adták vissza, amikor én kértem segítséget, akkor nem viszonozták, így ma már csak úgy és akkor segítek, ha én jobban érzem magam tőle. Rengetegszer használtak ki emberek, ezért untam meg.

2022. ápr. 23. 20:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy kevés pénzzel, papír zsebkendővel, fizikai segítségnyújtással, fordítással, korrektúrázással. Mindig szívesen tettem.
2022. ápr. 23. 20:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Könyv, ami szépen ott is maradt az illetőnél...
2022. ápr. 23. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!