Elkerültem, hogy kirabolnak, vagy segítenem kellett volna?
Állok a buszmegben az Erzsébet híd Budai hídfőjénél. Annál, ami a villamosoknál van. Odajön egy fiatal kb 20 éves gyerek. Nem tűnt romának. De abszolút érthetetlen akcentusa volt. Vagy csak hadart. Nem tudom. Halkan is beszélt, pár méterről szólított meg, elég hosszú sztori hogy nincs pénze nem tud hazamenni és tulajdonképpen ő itt hajléktalan. Mondom nincs pénzem. Csak van apróm. Nem használok készpénzt. Kártyás vagy? Kártyám van csak. Figyu itt van egy automata nem messze a fürdő mögött megmutatja. Mondom jön mindjárt a buszom nem szeretném lekésni. Öt percenként jár. Itt van nem messze. Mondom nem szeretném lekésni sietek. De nem tudok hazajutni. Mondjam meg akkor hogy nem akarok segíteni legalább ne hazudjak.
Több dolgot is mondott de ezeket értettem. Szerintetek ha odamegyek az automatához hány haverja várt volna a bökővel?
Nekem mostanában azt mondják, hogy Ukrajnából menekültek.
Aztán megszólalok ukránul, mert én tényleg onnan jöttem. És van nagy nézés, hogy "nem értek külföldiül".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!