Világ életemben elkerültek a lányok, nők. Nem ezzel van gond, hanem hogy nem tudom megosztani az életemet senkivel. Mit tegyek?
Nem vagyok szűz, volt már barátnőm, de javarészt egyedül voltam mindig. Pedig kedves, normális embernek tartanak. Nem vagyok egy szépség dehát ez van.
Inkább csak hiányzik valaki aki eljön velem nyaralni, néha egy ebédre, és úgy általában együtt tölti velem a szabadidejét. Lassan elfogadom hogy lehet ez így marad. Ha így is lesz, ti hogyan terveznétek meg az életetek hátralávő részét?
30/f
Ne keseredj el biztosan találsz majd magadnak valakit akivel boldog leszel.Ha esetleg velem is így lenne de még fiatal vagyok akkor én a hobbimnak élnék.
15L
Én ugyanezt elmondhatom. 38/N
Már beletörődtem, hogy így marad. De neked még van esélyed.😊
Én is egyedül vagyok, de nem azt tervezgetem, hogy mi lesz, ha így maradok, hanem mindent elkövetek, hogy ne maradjon így a szitu. Példa: Ha eltörik a lábad, akkor sem azt tervezgeted, hogy hogyan éld le az életedet az ágyban fekve, hanem a gyógyulásra koncentrálsz. Tessék ezen mindenkinek elgondolkodni!
A válasz 110%-ban hasznosnak bizonyult!
De neked legalább volt (van), anyukád, aki simigatott gyerekkorodban, nekem meg még ezt sem kaptam meg az élettől.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!