Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az emberek miért olyanok...

Az emberek miért olyanok ,hogy kíváncsiskodnak a másik pénze után?

Figyelt kérdés

Ill megjegyzéseket tesznek ,hogy honnan van ennyi pénzed stb.

Mint ha én nem a melóból szerezném.

Hogy van tartalékom stb.

Hogy telik erre?!

okt. 27. 08:11
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Legfőbb kép a nálam idősebbek szoktak ilyeneket kérdezgetni.

25éves vagyok

okt. 27. 08:24
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
A rosszindulatú történet legyártásához információra van szükségük. A rosszindulatú történetre meg azért van szükségük, hogy megmagyarázzák maguknak, hogy nekik nem azért nincs, mert nem tettek érte, hanem mert a világ igazságtalan. Ilyet a fiatalok is csinálnak, aztán ahogy telik az idő, minél jobban lemaradnak, annál keserűbb a legyártott történet.
okt. 27. 08:43
 3/16 anonim ***** válasza:
65%

Nem szoktam senkitől sem megkérdezni, de tény, hogy kíváncsi vagyok, honnan van egyeseknek pénze.

Nem arra vagyok kíváncsi, amikor tudom, hogy valaki megdolgozik érte, hanem amikor pl. látom a tesókat ülni a vadiúj Mercedesben. Nekik honnan telik rá, amikor egy percet sem dolgoztak életükben, sőt az ő nyelvi szótárukban nem is szerepel a "dolgozni" szó, nincsen rá szavuk. Na ezt így hogy? Téged nem érdekel?

okt. 27. 08:49
 4/16 A kérdező kommentje:

2-es

Értem.

És ilyet ,hogyan lehet kivédeni?

Vagy kell tartanom attól ,hogy kihasználnak vagy valami?!

okt. 27. 08:49
 5/16 A kérdező kommentje:

3-as

Nem.

Engem hidegen hagy.

Én úgy vagyok vele ,hogy ez a rendőrök dolga nem az enyém ,hogy kiderítsem ,hogy drogból vagy honnan van.

okt. 27. 08:50
 6/16 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy megdolgozol érte és nem szórod el. De ha a kíváncsiskodó úgy gondolja, szívesen segítesz neki. Nálunk pl. aki nyavalyog, az azért elmegy körmöshöz, kozmetikushoz, szolariumba, fodrászhoz, minden hónapban ruhát vásárol meg dekorációkat. Azt hiszi, ez az alap. Ja, csak így elfogy a pénze.
okt. 27. 10:47
 7/16 A kérdező kommentje:

6-os

Nyavajogni ezek is szeretnek.

A helyett ,hogy pofázás helyett dolgoznának és talán nekik is lenne pénzük.

okt. 27. 10:55
 8/16 anonim ***** válasza:
Eddig legtöbb esetben, amikor ilyesfajta dolgok után érdeklődtek, az történt, hogy információt gyűjtöttek rólam, majd x idő elteltével ők lett a rólam szóló pletyka kiindulási pontjai. Kivétel nélkül 50+ -os nők viselkedtek eddig így velem (24/L).
okt. 27. 11:56
 9/16 anonim ***** válasza:
Csak Magyarországon.. Németországba ez nem téma
okt. 28. 09:28
 10/16 anonim ***** válasza:
Egyébként engem szokott érdekelni. Baráti körben a fizetéseket is megbeszéljük. Egyszerűen segít az információ abban, ha új munkahelyet kellene keresni. Simán téma, hogy ki mennyit tesz félre, mibe fektet, mennyiért néz ingatlant. Nincs ebből sem féltékenykedes, sem rosszindulat egyszerűen csak egy érdekes téma.
okt. 28. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!