Örülsz hogy a holnapi nap hosszabb lesz?
Figyelt kérdés
Óraátállítás miatt 25 óra.okt. 26. 21:42
1/11 anonim válasza:
Nem.
Vasárnap éjjel lenne ennek értelme, különben nem ér semmit.
2/11 Psycho válasza:
Nem. Sőt, kifejezetten utálom a téli időszámítást. Amúgy is egyre rövidülnek a nappalok, erre PAFF rakjunk rá mégegy lapáttal! Pont, hogy most kellene a másik irányba tolni. Vagy csak egyszerűen hagyni a nyárit.
3/11 anonim válasza:
Aha, már most is bulizni vagyok hisz ilyenkor 1 órával többet lehet INNI 😂
5/11 anonim válasza:
Én most pihenés miatt örülök valamennyire úgyszólván, mert ramaty időszakom van.
6/11 anonim válasza:
Pillanatnyilag örülök, hogy plusz egy órát van csend.
7/11 anonim válasza:
Nem, mert a nyári időszámítást jobban szeretem. Amúgy is hamar sötétedik már, így csak rosszabb lesz.
8/11 anonim válasza:
Igen, szeretem az óraátállítást, remélem sosem törlik el én havonta állítgatnám sőt az lenne a legjobb ha délután 2-kor már sötét lenne, biztosítasi ügynök vagyok és jutalék alapján fizetnek szóval a sok vadgázolás, koccanás az nekem hoz a konyhára és ilyenkor szerencsére figyelmetlenebbek a ügyfelek és több lesz a fizum
:)
9/11 anonim válasza:
A munka ellenére ennek örülni morálisan-etikailag-erkölcsileg-mentálisan probléma.
10/11 anonim válasza:
Az eleje vagy a vége lesz hosszabb? 🐑
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!