Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt aki elvesztett mindent...

Volt aki elvesztett mindent és előröl kellett kezdenie, el lehet jutni ugyanarra a szintre?

Figyelt kérdés

41/F

A történet rövidebben:

Pesttől egy 20 percre laktam, elköltöztem 6 éve barátnőmhöz akivel élettársak is lettünk Győrbe...kicsit messzebb van igen,.

Ott vállaltam állást nem a legtutibb de helyben volt.

Családi házukat építettük át vettünk fel hitelt, tetőteret mint külön lakást, alul anyja lakott egyedül.

Az meghalt 2 éve, helyére beköltözött az exem testvére aki drogos munkakerülő....

4 évig mi is azt hittük a kapcsolatunk tökéletes szeretjük egymást a legjobbat találtuk más stb...aztán elhidegültünk változtatni helyrehozni ő se akarta igazán.

A tesóját ő támogatta , fizettük helyette a számláit adoitt neki havonta 100.000-et h jajj fel kell épülnie helyre kell jöünnie....ebből sok vita volt.

6 millióm van a házban. 50-50%

Mivel nincs pénze , így ügyvéd szerint is 3-4 év míg pénzhez jutok mert csak törleszteni tud havonta.

Szóval költöztem vissza haza Pesttől nem messze, állást találtam de rikasz**art amíg nincs jobb.

Pénzem nincs.

Össze lehet még gyűjteni újra 6-8 milliót , megismerni valakit összeköltözni vele, jó állást találni, 41 évesen?

Most egy családi házban lakok otthon anyámmal, szerencsére nagy a ház.

Nincsenek barátok ismerősök sem igazán, és hát 6 éve mindent itt hagytam.

okt. 25. 09:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Nincs arra mód, hogy eladásra kerüljön az a ház?

Mozgass meg mindent, hogy mielőbb kárpótoljanak, mert amilyen időket élünk, sosem fogod magad összeszedni!

okt. 25. 09:44
 2/4 A kérdező kommentje:

Nincs sajnos mert az a családi házuk. A fele az anyjáé volt a fele meg az övé amit beépítettünk.

Szóval eladni nem fogják.

De ki kell engem vásárolnia, vagy ugye nem rakhat ki engem onnan.

De nem kötelezhetem eladásra.

De pénze nincs hitelt felvenni, így max 150.000-et ha tud adni havonta.

okt. 25. 10:17
 3/4 anonim ***** válasza:
57%
Megerősíteni nem tudjuk, hogy ez jó így, te magad látod a lehetőségeid, mit mondhatunk még?
okt. 25. 10:29
 4/4 anonim ***** válasza:

2.

Az egy dolog, hogy ők csillámpöcspónis nosztalgiában ragaszkodnak a szent családi házukhoz, de a bíróság kötelezheti nem?

Ha ezt hagyod az életben nem fogsz talpraállni, a havi 150 ezres csöpögtetéssel.

Nem látszol valami határozottnak... "fizettÜK" a drogos féreg számláit, hát nagyon nem kellett volna.

Fogadj egy tökös ügyvédet, mert ott fogsz elsorvadni anyád házában, nő nélkül, ezek meg dőzsölnek tovább abban, amibe a pénzedet toltad.

okt. 26. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!