Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek mi lehet az oka...

Szerintetek mi lehet az oka annak hogyha valakire ráírok este akkor kb. fél nap után válaszol valamikor éjjel?

Figyelt kérdés
okt. 23. 01:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk hogy este társaságban van és nem bújja a telefonját? Magamból kiindulva legalábbis ez reálisnak hangzik.
okt. 23. 01:26
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Vannak akik inkább éjjel szeretnek élni, mint például itt az első és a második válaszoló.
okt. 23. 01:43
 3/23 anonim ***** válasza:
84%
Kérdezi ezt az, aki éjjel ír ki a kérdést a gyakorin :D Lehet, hogy este családi teendői vannak, vagy dolgozik, bevásárol, kutyát sétáltat, edz stb. És éjjelre tevődik minden, ami online aktivitás.
okt. 23. 01:43
 4/23 anonim ***** válasza:
36%
En akkor csinalom ezt, ha nem szeretnek dumcsizni nagyon az illetovel... pl energiavampir ismeros eseten sosem valaszolok azonnal, varatom legalabb fel napig. :)
okt. 23. 03:10
 5/23 anonim ***** válasza:
86%
5 körül esünk haza a gyerekekkel az oviból, suliból, munkából. Ellátjuk az állatokat, aztán gyors főzés, fürdés, evés, fogmosás, meseolvasás, a nagynak megnézem a házijait, belakoljuk a táskáját, stb. Fél 9-9 felé elalszanak, akkor mi is fürdünk, mosogatunk, hajtogatunk, stb. Éjfél körül fekszik a férjem, én akkor még nekiülök kicsit a vállalkozásommal foglalkozni, általában hajnal 3-4 közt hagyom abba. Akkor tudok ránézni a telefonomra és válaszolni.
okt. 23. 03:32
 6/23 anonim ***** válasza:
84%
Mondjuk éjfélre végez mindennel, fáradt, nem egész nap a telefonján lóg, stb.
okt. 23. 05:54
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Nincs okostelója; nem ér rá; rangsorolja a feladatait.
okt. 23. 07:10
 8/23 anonim ***** válasza:

Nyilvqn dolga van, vagy ki akarja kapcsolni az agyát.

En van hogy inkabb gyk-zok a nap utan végre mikor leülhetek már nyugodtan pl enni és semmi agyam nincs már ismikkel akárkikkel írogatni meg rizikos is nem e felhúznak vagy lefárasztanak. Ilyenekre nincs erősm se olyankor, kedvem se.

De kesobb meg oke mikor relative fel is vagyok töltödve meg ezer felé se vagyok.

Legutobb az egyik tarskeres akivel ismerkedem órákat panaszolt az exérol, én megertek oke nekem is gáz volt a legutobbi kapcsim, de másnap valahogy nem volt kedvem vele csetelni megint.

Vagy egy masik is allandoan felhiv. De soha nem 5 percre ha 2 orás beszelgetések, de már csökken 1-1.5 órákra.

Na azalatt ugy erzem órák esnek ki az életembol nem haladok a tusolással nem tudok gyk-zni kikapcsolni se, magammal se foglalkozni semmit, mert beszelgetunk csevegunk kb a semmirol.

okt. 23. 07:15
 9/23 anonim ***** válasza:
*hanem 2 órás
okt. 23. 07:16
 10/23 anonim ***** válasza:
54%
Előfordulhat, hogy nem a te személyed körüli fejlemények képviselik a központi témát az életében, de amikor ráér és/vagy unatkozik, akkor sort kerít rád is. Sokan élnek abban a tévképzetben, hogy akiket ötletszerű rendszerességgel piszkálnak, azoknak kutya kötelessége a hét összes napján éjjel-nappal a rendelkezésükre állniuk és amikor szembesülnek azzal, hogy nem, akkor nekiállnak drámázni.
okt. 23. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!