Honnan jött a fúrás az éjjel?
Teljesen össze vagyok zavarodva.
Lefeküdtem aludni olyan 11-kor majd 0:30 körül riadtam arra, hogy a szomszédban fúrnak. Ezt hallgattam olyan 1 óráig majd úgy döntöttem, hogy átcsengetek és megkérdezem, hogy ez mégis mi.
Amikor becsengettem akkor kijött álmos fejjel hálóköntösben és azt állította, hogy ők nem fúrnak. Furcsálltam mert meg voltam róla győződve, hogy tőlük jön de mindenesetre bocsánatot kértem és vissza mentem aludni.
Azonban, ahogy visszaértem és lefeküdtem megint fúrni kezdtek valahol és már agyamra ment, de nekem már nem volt pofám átcsengetni. Egy darabig hallgattam majd a párnát a fejemhez nyomtam és valahogy elaludtam.
Nem értem honnan jöhetett a fúrás hang az éjjel. Teljesen össze vagyok zavarodva. Szerintetek ez mi? Létezhet, hogy nem közvetlenül a mellettem lévő szomszédból hanem az azutániból jött?
Sorházban lakom egyébként, a falak egymásba érnek.
A vasban a hang 8 km-t megy másodpercenként. A levegőben 330 métert.
Onnan fogod hallani a hangot, amelyik falhoz közelebb állsz.
Egyáltalán nem úgy tűnt mintha kamuznának. Teljes sötétség volt náluk szóval akkor lehet a másik szomszéd volt.
Majd ha találkozok vele megkérdezem.
#1, #3:
Mi a jó isten haragjáért kell azonnal hazugsággal vádolni valakit? Eszetekbe nem jut, hogy a kérdező tévedett?
7vs8# ez a különbség a jó-, illetve a rosszindulatú válaszoló között.
Mellesleg mielőtt vidékre költöztem, egy ideig laktam panelban. Adott eseteben megállapíthatatlan volt, hogy honnan jött az ütvefúró hangja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!