Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kit/kiket és milyen indokkal...

Kit/kiket és milyen indokkal szoktál tiltani?

Figyelt kérdés
Kort és nemet írj. Lehet az is tanulságos melyik korosztály és melyik nem tilt gyakrabban.
okt. 22. 10:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
71%

Én viszonylag gyakran, szeretek rendet tartani.

Kötekedős, térítős, scam árus, piramis játékos, a scam gyanús gázai/ukrán háborús meg amerikai egészségügyre adományt kalapozós, szexuális kommentes, vagy egyszerűen csak fárasztó embereket.

Van egy csomó, akire nincs energiám, meg nem akarok spamet törölgetni minden fiókból.

34/N

okt. 22. 15:01
 12/12 anonim ***** válasza:
67%

FB-n egyik óvodatársam kellett tiltanom, miután mindenáron és erőszakosan találkozni szeretett volna velem, és nem fogadta el a nemleges válaszom. Fenyegetőzni kezdett, így csak a tiltás maradt.

Itt, ezen az oldalon, már többen kaptak tiltást; amikor bohóc emoji-kat küldözgettek privátban, mivel nem értettek egyet egyik válaszommal, de képtelenek voltak ezt értelmesen kifejezni. Olyant is, aki sugard*ddy-ként promózta magát, olyant is, aki privátban mocskolódott, mert nem értett egyet egy válaszommal, olyant is, aki pár üzenet után találkozni akart, és elvárta, hogy én menjek el hozzá. Mire erre nemleges választ kapott, úgy kiakadt, hogy azt leírni nehéz.. Olyant is tiltottam, aki szintén nagyon hamar látni szeretett volna, de nem értette meg, hogy nekem korai volt még, ő meg egy komplett esszét írt, hogy gondolkozzak már, neki mennyire rossz miattam, ő mennyire találkozni akar, képzeljem magam az ő helyébe.

25/L

okt. 23. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!