Mit tennél ha közölnék, mostantól te vagy magyarország királya? (Ez alatt teljes jogú királyt értek aki bármit megtehet, amit egy király megtehet. (Természetesen ezt a bármit véges, mert volt jó pár király akit végül megöltek a tettei miatt)
Tényleg nem is rossz ötlet minden gond van akkor feljönni ide a gyakorira és megkérdezni.
Beszélgettem a témáról máshol is és azt mondták hogy olyan érzésük van hogy ezt az országot jelenleg is így irányítják.
Feltételezve azt, hogy az alattam levő testületet én választhatom ki, mert másképpen lehet, 2 nap múlva rejtélyes körülmények között meghalok...
- az összes durvább, ismertebb eltussolt ügyet újranyomoztatnám és tennék róla, hogy rács mögött legyenek az elkövetők (pl. Quaestor-ügy)... ha kell, bírósági reform is bőven
- elítéltetném azokat a politikusokat, akik "véletlenül" nem jól töltötték ki az adóbevallásukat
- próbálnék több munkahelyet teremteni vidéken
- eutanázia és marihuána legalizálása
- eü. és oktatási fejlesztések
- kulturális támogatások teljes megreformálása, MFI feloszlatása és újraszervezése
- melegek közötti házasság engedélyezése + mindenki számára örökbefogadás engedélyezése (persze feltételek mellett)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!