20 vagy 30 évesnek jobb lenni?
Nemrég lettem 30 és gondolkoztam ezen milyen volt egy évtizede. Szerintem 30 évesen előny, hogy jó esetben már van stabil egzisztencia, nem kell nézni mit vásárolsz a boltban, lehet utazni akár pár napra gond nélkül, általában jobb önbecsülést épít ki magának valaki.
Ezzel szemben 20 évesen még szegény vagy, sokszor csak tanulsz, de a szociális élet jobb, nem annyira merevek a baráti társaságok, könnyebb az átjárás, ha egyszer sokáig bulizol éjszaka és másnap nem mész be egyetemre nem történik semmi komoly, az embereknek van szabadideje és kipróbálhatnak új dolgokat. Meg talán ami a legnagyobb előny az a párkeresés, hogy lazábban lehet ismerkedni, nincs akkora tétje, hogy most komoly kapcsolat, házasság, családalapítás kell, mert sürget az idő, hanem nincs nyomás, ha megpróbálod, két évet jársz valakivel, nem lesz belőle házasság, utána bőven van még idő keresni mást.
Az emberrel a legtöbb minden a 20-as éveiben történik, akkor él a legintenzívebben, akkor éri a legtöbb impulzus.
Aki a 30-as éveire nem találta meg a helyét (párkapcsolat, család, gyerek, stabil munkahely, lakás, anyagiak), az egy csicska lúzer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!