Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 20 vagy 30 évesnek jobb lenni?

20 vagy 30 évesnek jobb lenni?

Figyelt kérdés

Nemrég lettem 30 és gondolkoztam ezen milyen volt egy évtizede. Szerintem 30 évesen előny, hogy jó esetben már van stabil egzisztencia, nem kell nézni mit vásárolsz a boltban, lehet utazni akár pár napra gond nélkül, általában jobb önbecsülést épít ki magának valaki.

Ezzel szemben 20 évesen még szegény vagy, sokszor csak tanulsz, de a szociális élet jobb, nem annyira merevek a baráti társaságok, könnyebb az átjárás, ha egyszer sokáig bulizol éjszaka és másnap nem mész be egyetemre nem történik semmi komoly, az embereknek van szabadideje és kipróbálhatnak új dolgokat. Meg talán ami a legnagyobb előny az a párkeresés, hogy lazábban lehet ismerkedni, nincs akkora tétje, hogy most komoly kapcsolat, házasság, családalapítás kell, mert sürget az idő, hanem nincs nyomás, ha megpróbálod, két évet jársz valakivel, nem lesz belőle házasság, utána bőven van még idő keresni mást.

okt. 21. 20:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát a fene tudja. 20 évesen alig volt valamim. 30ra már kezdtem azért kiépíteni az egzisztenciám. Asszem korai 30asnak jobb lenni.
okt. 22. 07:41
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én 36 vagyok, jobban élvezem a 30-as éveimet, mint a 20-ast. Jobban tudom, ki vagyok és mit akarok, több pénzem van, több a lehetőségem. Csak ne lenne ilyen közel az a rohadt 40 :D
okt. 22. 08:03
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Az emberrel a legtöbb minden a 20-as éveiben történik, akkor él a legintenzívebben, akkor éri a legtöbb impulzus.

Aki a 30-as éveire nem találta meg a helyét (párkapcsolat, család, gyerek, stabil munkahely, lakás, anyagiak), az egy csicska lúzer.

okt. 22. 08:36
 14/15 anonim ***** válasza:
75%
En ugy vagyok mint a 12-es, a harmincas eveimet jobban elveztem, mint a huszast. Aztan sajnos eljott ez a franya 40, ez mar nem annyira tetszik😁
okt. 22. 10:32
 15/15 anonim ***** válasza:
50%
Én 27 éves vagyok közelebb vagyok a 30 hoz mint a 20 hoz és igazából örülök neki végre nem kell suliba járni.
okt. 22. 10:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!