Elmennétek dolgozni szakdoga előtt?
Csak bűntudatom van miatta
De ha meg elmegyek akkor félek hogy a szakdoga rovására megy
8 hét miatt bűntudat?
Mi lesz, maikor 3 hónapig nem találsz esetleg melót frissdiplomásként?
A szakdolgozatban nincs semmi nehéz, csak idő kell rá, és csinálni. Az a szellemi terméked, akkor nehéz, ha valami értelmetlen, haszontalan hülyeség a téma. Ha szakmailag érdekel, akkor megy, mint a karikacsapás, cska neki kell állni.
Az államvizsga már más kérdés, az lehet egyes szakokon nehéz. De hát azétr diplomázol, mert az érdekel, így a szakmai része nem lehet szintén túl nagy kihívás.
Ne gondold túl a sulit.
Én teljes állásban dolgoztam a suli mellett, heti 45-50 órákat húztam le a szakomhoz passzoló szakterületemen, illetve mellé a feleségem projectjeibe is besegítettem.
A szakdolgozatot úgy írtam meg, hogy közbe saját magunk újítottunk föl egy lakást airbnb célra, volt hogy a vizsgaidőszakban este 10-kor még a lamináltat fektettem...
A szakdolgozaton egy percig nem szabad izgulni. Faterom akadémikus, kutató és egyetemei tanár, a családi barátok mind hasonló területről jönnek, és hidd el, azok akik értékelik a szakdolgozatod nagy valószínűséggel bele sem fognak olvasni, senkit sem érdekel mit csináltál, csak az összefoglalóra és a pofádra kapsz majd egy jegyet.
Később munka szempontjából viszont jól jöhet egy okos témaválasztás!!!, de ott is max addig érdekli őket, hogy mi a címe a dolgozatnak, az már hogy milyen jegyet kaptál rá, vagy miről is írtál, a kutyát nem érdekli. Annyi játszódik max majd a Hiring Manager fejében, hogy "ez a szerencsétlen írt a témában, ami passzol a csapat munkájához. f@sza, végre érdekel valakit ez a hülyeség és nem a nulláról kell majd betanítani"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!