Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elmennétek dolgozni szakdoga...

Elmennétek dolgozni szakdoga előtt?

Figyelt kérdés
9 órám van ebben a félévben. Mellette 7 órában dolgozok péntekenként. Napi kb 2 órára kell bejárnom hétfőtől csütörtökig. Gondolkoztam rajta hogy elmenjek dolgozni még többet. Kb 8 hét van hátra a felevbol. Aztán hamarosan meg szakdolgozat ami elég nehéz lesz

okt. 20. 09:01
 1/10 A kérdező kommentje:
Így ezért tartok egy kicsit tőle
okt. 20. 09:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha tudod már mi lesz a szakdogád elkezdhetsz azon is dolgozni hogy következő félévben könnyebb legyen.
okt. 20. 09:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szorulok rá a több pénzre, akkor nem, ezt a 8 hetet már kibírnám, ha eddig is kibírtam ennyi pénzből. Két hónap elmegy azért hamar, inkább a szakdogával foglalkozz, ha nem arról van szó, hogy éhezel.
okt. 20. 09:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Szüleim szerencsére sok esetben támogatnak. Gyógyszereimet, ruháimat, elektronikai cikkeimet veszek teljesen magamnak.
okt. 20. 09:16
 5/10 A kérdező kommentje:

Csak bűntudatom van miatta

De ha meg elmegyek akkor félek hogy a szakdoga rovására megy

okt. 20. 09:17
 6/10 anonim ***** válasza:
45%

8 hét miatt bűntudat?

Mi lesz, maikor 3 hónapig nem találsz esetleg melót frissdiplomásként?

A szakdolgozatban nincs semmi nehéz, csak idő kell rá, és csinálni. Az a szellemi terméked, akkor nehéz, ha valami értelmetlen, haszontalan hülyeség a téma. Ha szakmailag érdekel, akkor megy, mint a karikacsapás, cska neki kell állni.

Az államvizsga már más kérdés, az lehet egyes szakokon nehéz. De hát azétr diplomázol, mert az érdekel, így a szakmai része nem lehet szintén túl nagy kihívás.

okt. 20. 09:23
 7/10 anonim ***** válasza:
32%
ismerosom szakdoga + dolgozott mellette + ugye tanult es igy is volt ideje igaz, nem sok. Es vegzett is, azt sem tudom egyebkentjol vagy rosszul, de vegzett.
okt. 20. 09:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én munka mellett csináltam anno a szakadolgozatomat. Kissé túl van ez misztifikalva. Esténként és hétvégénként simán meg lehet csinálni.
okt. 20. 09:46
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne gondold túl a sulit.

Én teljes állásban dolgoztam a suli mellett, heti 45-50 órákat húztam le a szakomhoz passzoló szakterületemen, illetve mellé a feleségem projectjeibe is besegítettem.

A szakdolgozatot úgy írtam meg, hogy közbe saját magunk újítottunk föl egy lakást airbnb célra, volt hogy a vizsgaidőszakban este 10-kor még a lamináltat fektettem...

A szakdolgozaton egy percig nem szabad izgulni. Faterom akadémikus, kutató és egyetemei tanár, a családi barátok mind hasonló területről jönnek, és hidd el, azok akik értékelik a szakdolgozatod nagy valószínűséggel bele sem fognak olvasni, senkit sem érdekel mit csináltál, csak az összefoglalóra és a pofádra kapsz majd egy jegyet.

Később munka szempontjából viszont jól jöhet egy okos témaválasztás!!!, de ott is max addig érdekli őket, hogy mi a címe a dolgozatnak, az már hogy milyen jegyet kaptál rá, vagy miről is írtál, a kutyát nem érdekli. Annyi játszódik max majd a Hiring Manager fejében, hogy "ez a szerencsétlen írt a témában, ami passzol a csapat munkájához. f@sza, végre érdekel valakit ez a hülyeség és nem a nulláról kell majd betanítani"

okt. 20. 11:08
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért pont a szakdogától félsz. Az nincs időhöz kötve egyáltalán, írhatod akár minden este vagy hétvégén is. A záróvizsga szerintem húzósabb, bár nyilván szaktól is függ.
okt. 20. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!