Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Követnek az utcán, volt már...

Követnek az utcán, volt már ilyen esetek?

Figyelt kérdés
okt. 19. 07:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Volt. Jól simertem a lakótelepet, ahol laktam, tettem egy teljes kört pár tömb körül, és még mindig kitartóan jött mögöttem pár méterrel. Elég fura elrendezésű telep volt, szóval a "kör", amit megtettem, nem tette lehetővé, hogy egy nem ismerős rájöjjön, hogy most céltalanul körbe-körbe bolyongunk. Vagy lehet, hogy rájött, csak leszarta, nem tudom... Korábban véletlenül rájöttem, hogy nagyon sok panelnek a környéken ugyanaz a kapukódja (részegen rossz házba mentem haza, felmentem az emeletemen, és ott pislogtam, hogy hát ez reggel még nagyon nem így nézett ki...), akkor kíváncsiságból több háznál is kipróbáltam a kapukódot, és a legtöbbe beengedett. Szóval mikor egy olyan házhoz értünk, aminek biztosan tudtam, hogy ugyanaz a kapukódja, akkor bementem, felmentem a félemeletre, vártam egy kicsit, majd miután láttam a kis bukón, hogy merre ment el, a hátsó bejáraton kijöttem. Mivel nem jött oda hozzám, a távolságot sem vette rövidebbre, pedig csak ketten voltunk az üres utcán hajnal kettő körül, gondolom, azt akarta valamiért kifigyelni, hogy hol lakom.

Másik esetben nem vagyok benne biztos, hogy tényleg követett-e, mert nem volt időm tesztelni, de úgy éreztem, igen, de ő lopta a távot rendesen, viszont mikor én megálltam, akkor ő is. Itt az volt, hogy pont megállt mellettem egy taxi, lehúzta az ablakot, hogy ismerős vagyok-e a környéken, mert neki csak annyit adtak meg címbe, hogy xy ház (egyik háznak volt beceneve), láttam, hogy nem utazik benne senki, pattantam is be az anyósülésre, hogy persze, elnavigálom addig, és még plusz egy fuvart is kap, mert én is szeretném igénybe venni, mert szerintem követnek, pár 100 méterre lakom az említett háztól, csak a fura csávót akarom lerázni. Jó fej volt, nem kért érte pénzt. Mondjuk nem lett volna sok, egy kb. 3 perces út autóval, de akkor is.

okt. 22. 16:56
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Ajjaj! :D

1992-ben valamiért a rögeszméjévé vált az akkori rendőrségnek, hogy érdemes utánam koslatnia. Én tudtam, hogy nincs miért tartanom tőlük, nekik nagyon sok hónap kellett ahhoz, hogy erre rájöjjenek. Nem akarták belátni, hogy hamarabb érnének el valós eredményeket, ha odajön hozzám valamelyik közülük és beszélgetünk arról, amire kíváncsiak, ugyanakkor komolyan elhitték, hogy jól álcázzák a történetüket. Tekintettel arra, hogy hosszú ideig magam sem voltam biztos abban, hogy velük van dolgom, jókat kirándultunk. Miután egyértelművé vált számomra, hogy kikkel van dolgom, már nem húztam az agyukat szándékosan, de nem foglalkoztam velük, ha dolgom akadt. Eléggé kemény lélektani élmény szembesülni azzal, hogy az ember nem tud egyedül maradni közterületen, - ekkor hasznos szövetségese lehet az embernek az önfegyelem és a következetesség. Először meglepődtem, hogy nyilvánvaló hülyeségekre dögivel van közpénz ebben az országban, de megtanultam az idők folyamán legyinteni is az ilyen jelenségekre.

okt. 23. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!