Munkát találni könnyebb, mint párt?
kb. mindkettő az igényektől függ...
Állást inkább muszáj elvállalni egy kevésbé jót ha nincs más, mert valamiből meg kell élni...
#9:
Te nagyon okos Médium Marci, ezt a f*szságot mi a francból szűrted le? Mert a kérdező nem írt semmi ilyesmit, hogy a párkereséshez hogyan áll hozzá.
Én előbb találtam párt, mint munkahelyet. Szakiskola és érettségi után, alapvetően sima irodai munkát kerestem, sehová sem vettek fel 3 évig. Jelentkeztem egy idő után máshova is, eladónak, ilyen olyan boltokba, takarítócéghez, még konyhai kisegítőnek és mekibe is. Sehova nem vettek fel. Idő közben egyébként ápoltam a beteg nagymamámat is. Aztán ő meghalt, és ekkor
Visszamennem tanulni 2 évre, hogy legalább csináljak valamit, azon kívül hogy elviszi a pénzt az állásinterjúkra mászkálás. Az első év vége felé lett párom, a 2. év vége után lett munkám végül, ( akkor költöztünk össze), de érdekes módon nem kapcsolódik ahhoz amit legutóbb tanultam. Az joggal kapcsolatos volt, viszont végül egy könyvesboltba vettek fel😂 Imádom🥰 Nagyon szeretek olvasni, könyvek között lenni amúgy is, nekem igazi mennyország. Azóta ott vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!