Hagytatok már el autót? xD
Figyelt kérdés
egyszer volt hogy mentem munkába de egy parkolóba meg kellett álni hogy felvegyem a céges kocsit és azzal menni a többiekért.. munka végén már más vitt mindenkit haza... otthon nagyba elvoltam.. szomszéd kérdezi hogy a kocsim? áhh mondom ott van hátul ( nem esett le még mindig xDD) aztán este 10-kor eszembe jutott hogybasszus az autó ott maradt a parkolóba!! xD szerencsére csak 2 kilométerre volt tőlem xD vicces voltokt. 6. 15:54
11/11 anonim válasza:
Én úgy jártam, hogy beálltam egy rohadt nagy áruház parkolójába, aztán nem tudtam, hogy van 3 bejárata kb, és minden oldalon 1-1 parkoló. Kimentem egy tök másik ajtón, és ott kerestem a kocsimat, annál a bejáratnál. Kb 30 percig kerestem, és volt az enyémen kívül szerintem minimum vagy 500 jármű a 3 parkoloban összesen. A végén már teljesen összezavarodtam, pánikoltam, és azt sem tudtam már hol voltam, és hol nem. Végén meglett.
Addig anyám elhordott mindennek, hogy milyen idióta vagyok, amiért még azt se tudom, hogy hol hagytam az autóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!