Emberek, akik feladtak valami érdeklődési kört, álmot, vagy abbahagytak vmit ami érdekelte őket, vmi szabadidős tevékenységet. Miért hagytátok abba?
Azért mert egyszerűen elmúlt az a varázs, az az érzés, az a motiváció, ami hozzá kötött. Semlegessé, távolivá, idegenné vált. Egyszerűen már nem érdekelt.
De pl sportot azért hagytam abba, mert nem bírtam, élvezni meg plána nem élveztem.
Lemondtam az allatorvosi egyetemrol. Kb 4 eves korom ota ez volt az almom, gimiben rengeteget tanultam ra, delutanonkent egy rendeloben segedkeztem, lovagoltam, a bulik helyett kemia tanarhoz jartam.
Aztan egyszer csak bevillant, hogy nagyon bena vagyok, kezugyessegem nincs, mindent elejtek, egy papirt nem tudok rendesen kettevagni..hogy mutenek en igy barmit.
Aztan ott voltak a piszkos anyagiak. Sajat praxis nelkul a fizetes alig eleg valamire, cserebe nincs hetvege/unnepnap.
Vegul 12.osztaly feleveben letettem a faktokat, es jelentkeztem a BGE egyik angol nyelvu kepzesere. Azota voltam gyakornok Big4-nal, bankban, tanultam Hollandiaban. Jelenleg is Hollandiaban vagyok, ott dolgozom, ahol osztol a szakmai gyakorlatot csinalom. Ha vegzek, lesz egy holland es egy magyar diplomam. Haza fogok jonni,mert hosszutavon Magyarorszagon kepzelem el az eletemet.
Nem bantam meg, Hogy letettem az allatorvosirol, szeretem es elvezem, amit most tanulok es csinalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!