Volt mar olyan hogy nem tudtatok befizetni valamelyik szamlatokat?
Maga a bank is mondta hogyvtartozasokra alap hogy nem veszunk fel hitelt!
Aki a saját megélhetését se tudja vedezni az ne plusz tartozasokba verje magát mert akkor plane nem tudja fenntartani magát!
Igen. És a legszebb az egészben az, hogy az esetek 99%-ában nem az van, hogy ne lenne pénzem és sakkozok a számlákkal, hanem simán elfelejtem.
Tulajnak automatikus utalással megy a lakbér, közüzemi számláknál egy áldás, hogy már be lehet állítani, hogy magától vonja le. A telefonszámlával nem tudom ezt egyedül megtenni, ott rendszerint előfordul, hogy akkor esik le, hogy ja, három hónapja nem fizettem ki a számlát, mikor nincs netem, vagy nem enged kimenő hívást indítani. Küldenek egyébként minden hónapban e-mailt, hogy kész a számla, fizessek, meg SMS-t is, ha már késésben vagyok. Mindig úgy vagyok vele, hogy ja, oké, majd befizetem, mikor a metrón ülök, aztán addigra hatszor elfelejtettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!