Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jogosan mondta vagy én reagálo...

Jogosan mondta vagy én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Iskolába menet a villamoson megálltam az ajtó mellett. (Nem az ajtóban, lehetett közlekedni.) Egy öreg férfi jött ée meglökött picit majd ezt mondta: "Menj már arréb b*zd meg! Ki akarok szállni!" Elég rosszul esett.
okt. 4. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Ő volt egy bunkó paraszt. Engedd el.
okt. 4. 21:26
 2/7 anonim ***** válasza:
69%

Nem mondta jogosan, de túl reagálod.

Sok a megkeseredett ember, akiknek ennyi az örömük, hogy neked rossz.

Ne foglalkozz vele, holnap új nap és el is felejted.

okt. 4. 21:28
 3/7 anonim ***** válasza:
41%
Kicsit tényleg túlreagálod, de nem bántásból mondom, mert nekem sem esett volna ez jól. Ő viszont nem jogosan mondta ez, nem kellett volna így viselkednie, azonban nagyon sok a frusztrált és megkeseredett ember, akinek az ilyen kirohanás okoz örömet, szóval ne vedd magadra.
okt. 4. 21:45
 4/7 anonim ***** válasza:
57%

Nem az ajtó mellett kéne megállni, ennyi a titok. Ha meg kellett lökjön, hogy elférjen, akkor nem lehetett közlekedni, hiába gondolod, hogy igen.

Az más kérdés, hogy nem ilyen stílusban kellett volna ezt lekommunikálnia.

okt. 4. 21:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Túl reagálod, ahogy ő is.

Viszont tényleg szívás amikor az ajtó közelében állnak, akaratlanul is zavarhatod a másikat

okt. 4. 22:11
 6/7 anonim ***** válasza:
31%

Én le kur va anyáztam volna biztos.

Bunkó parasztokkal bunkó parasztnak kell lenni, mert másból nem értenek.

okt. 4. 23:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez a hangnem legfeljebb akkor jogos, ha a másikat tényleg nem lehet jobb belátásra bírni.

De egy normális, értelmes ember ezt "ne haragudj, menj kicsit odébb", vagy hasonló módon fejezné ki.

Tudom, hogy rossz érzés, de ilyen szemre is egy molylepke intelligenciájával rendelkező bunkók véleményére nem szabad adni.

okt. 5. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!