Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen gyakran járnak hozzátok...

Milyen gyakran járnak hozzátok a futárok, milyen gyakran rendeltek?

Figyelt kérdés

Én szinte mindent neten veszek, és szeretek is vásárolni, így havi 5-10 rendelésem biztos van. Legtöbbször a GLS és a magyar posta jön.

Kaján kívűl tényleg mindent online veszek, kezdem azt hinni, hogy a futárok egy őrült rendelős nőnek hisznek. :D

okt. 1. 23:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Minden hónapban rendelek valamit. Ha lehet automatába. Egyszer használatos virtuális kártyával fizetek, amin csak a szükséges összeg hozzáférhető. Utánvéttel automatánál sem szeretek, mert már nem egyszer volt rossz a terminál. Nem tudtam időben kivenni a csomagot, így gls / foxpost esetén vissza lett szállítva, mpl esetén pedig a postára. A bolt elveszti a bizalmát feléd, ha nem veszed át, a postán pedig bunkók dolgoznak nálunk
okt. 2. 06:36
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Mióta van csomagautomata, csak oda rendelem! Nem tudom ki találta ki, de hatalmas ötlet volt! Nem kell várni a futàrt, nem kell borravalót adni (nem mintha sajnálnám, de már készpénz sincs nagyon nálam). Felénk ott van 3 különböző cég automatája tesco bejáratánál, még útba is esik. Egyébként havonta 2-3-szor rendelek.
okt. 2. 07:04
 13/23 anonim ***** válasza:
24%
Nem kell adni a futárnak sem borravalót utolsó. Van annak fizetése
okt. 2. 08:04
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Soha.

Napközben nem vagyok otthon mert dolgozok, így nem tudnám átvenni. Csomagpontra vagy automatába rendelek.

okt. 2. 08:23
 15/23 anonim ***** válasza:
Mióta falura költöztünk, azóta jóval többet rendelek netről, bár most már két csomagautomata is van nálunk, így nem feltétlen lenne muszáj futárral hozatni, de mivel home officeban dolgozom, ez a legjobb megoldás. Egy időben rákaptam a SHEIN és Temu oldalakra, onnan is sok csomagom jött, de pl. cipőt szerintem legalább 10 éve nem vettem boltban, mert mindig neten rendelem. Ha megyek is boltba, akkor csak szétnézek, ha megtetszik valami, rákeresek a neten, hogy hol mennyibe kerül, a boltban csak felpróbálom, de megvenni már csak neten szoktam ott, ahol a legolcsóbb.
okt. 2. 09:38
 16/23 Metionin ***** válasza:
Kb. 1-2 havonta, vagy én vagy párom rendel valamit. Általában ruha, könyv, háztartási cucc és hús ami jön. Mivel én itthonról dolgozom, párom is jóval bátrabban rendel, mint pár éve, mert így tuti, hogy át tudom venni.
okt. 2. 11:15
 17/23 anonim ***** válasza:

Covid óta nem vásárlok zárt térben meg tömegben, szóval persze rendelek, de mivel alapvetően nem nagyon szoktam a Normálisokkal sokat érintkezni, kicsit ösztönösen tartok tőlük, ezért igyekszem ritkára szabni a rendeléseket, sokat veszek nyersanyagot, bulgurt, zabpelyhet, búzadarát, szárazhüvelyeseket. Elég igy kb. 3 hetente hívni a Kiflit. Igyekszem a ,,zöld levélkés'' időpontokat elkapni, így nem kell miattam nagyon az autó útját megváltoztatni.

Néha meg még könyv jön, főleg munka miatt, de másfél éve Alaszkából hozattam két eszkimó nyelvkönyvet, azóta szereztem is egy gyenge passzív szövegértést könyebb szövegeknél.

Amazonnál kellemeetlen, hogy külön jönnek a könyvek, ritkán tudják egyesíteni, de azért a munkáhozmeg a nyelvtanuláshoz szükséges dolgokat valahogy sikerült összeszedni.

Antikváriumokból rendletem még dolgokat, könyveket.

okt. 2. 12:39
 18/23 A kérdező kommentje:

Én home office dolgozom, ezért jobb nekem a futár, nem szeretek kimozdulni. :D

De aki nincs otthon, annak érthető. Engem is tök random időpontokban hívnak, hogy itt vannak.

okt. 2. 14:26
 19/23 anonim ***** válasza:
Relatívan sokszor rendültünk az elmúlt egy évben, viszont inkább automatába szoktuk kérni, mert nem mindig tudjuk megoldani, hogy napközben otthon legyen valaki.
okt. 2. 16:42
 20/23 anonim ***** válasza:

Mindegy, hogy mit gondolnak, amíg rendesen viselkednek veled. Legyél te is normális, akárhányszor jönnek hozzád. Ilyen egyszerű.

Szeretek én is online vásárolni, sokszor muszáj is így.

okt. 2. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!