Milyen gyakran járnak hozzátok a futárok, milyen gyakran rendeltek?
Én szinte mindent neten veszek, és szeretek is vásárolni, így havi 5-10 rendelésem biztos van. Legtöbbször a GLS és a magyar posta jön.
Kaján kívűl tényleg mindent online veszek, kezdem azt hinni, hogy a futárok egy őrült rendelős nőnek hisznek. :D
Soha.
Napközben nem vagyok otthon mert dolgozok, így nem tudnám átvenni. Csomagpontra vagy automatába rendelek.
Covid óta nem vásárlok zárt térben meg tömegben, szóval persze rendelek, de mivel alapvetően nem nagyon szoktam a Normálisokkal sokat érintkezni, kicsit ösztönösen tartok tőlük, ezért igyekszem ritkára szabni a rendeléseket, sokat veszek nyersanyagot, bulgurt, zabpelyhet, búzadarát, szárazhüvelyeseket. Elég igy kb. 3 hetente hívni a Kiflit. Igyekszem a ,,zöld levélkés'' időpontokat elkapni, így nem kell miattam nagyon az autó útját megváltoztatni.
Néha meg még könyv jön, főleg munka miatt, de másfél éve Alaszkából hozattam két eszkimó nyelvkönyvet, azóta szereztem is egy gyenge passzív szövegértést könyebb szövegeknél.
Amazonnál kellemeetlen, hogy külön jönnek a könyvek, ritkán tudják egyesíteni, de azért a munkáhozmeg a nyelvtanuláshoz szükséges dolgokat valahogy sikerült összeszedni.
Antikváriumokból rendletem még dolgokat, könyveket.
Én home office dolgozom, ezért jobb nekem a futár, nem szeretek kimozdulni. :D
De aki nincs otthon, annak érthető. Engem is tök random időpontokban hívnak, hogy itt vannak.
Mindegy, hogy mit gondolnak, amíg rendesen viselkednek veled. Legyél te is normális, akárhányszor jönnek hozzád. Ilyen egyszerű.
Szeretek én is online vásárolni, sokszor muszáj is így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!