Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy írnátok meg az önéletrajz...

Hogy írnátok meg az önéletrajzot fizikai munkákra, ha eddig szellemi munkát végeztél?

Figyelt kérdés

okt. 1. 09:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
39%
10-es: már a fentebbi kifogásodból is érthető volt. Csak te nem érted, hogy ha nincs hiányszakmád, akkor nehéz lesz versenyezni a többi biorobottal - pláne, ha ők fiatalabbak és jobban megfelelnek az alacsonyabb iskolázottsági követelményeknek.
okt. 1. 10:36
 12/16 A kérdező kommentje:
Még milyen jó, hogy nem arról tettem fel kérdést hogy mit kéne tanulnom, de ne zavarjon.
okt. 1. 10:39
 13/16 anonim ***** válasza:
39%

12: nem zavar! Csak az zavar, hogy nem értetted meg a mondandómat, de mind1.

Mellesleg a 100%-os választ is én adtam itt, de úgy látom, hogy tévedtem veled kapcsolatban. Minden jót!

okt. 1. 10:43
 14/16 anonim ***** válasza:
72%
Csináld meg a C+E jogsit, kezdő belföldes fizu 500 nettó, ha gondolod tudok adni pm-be olyan céget, akihez ha aláírsz 2 évet akkor àlljàk a jogsit.
okt. 1. 11:03
 15/16 anonim ***** válasza:
55%

Tehát sehová sem kellesz, de átképezni nem akarod magad, inkább otthon ülsz és sajnáltatod magad. És meg vagy sértődve arra, aki képzést javasol neked.

Minden munkáltató ilyen emberre vágyik. :-)))

okt. 1. 11:09
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

3-as kommentelő leragadt a Kádár-korszakban. Nem! Semmi sem kötelező az önéletrajzban!! Miért ilyen nehéz ezt felfogni? Nem kötelező beleírni az alkalmi takarításokat, fűnyírást. Ha buszsofőrből GLS futár szeretnél lenni, nem kell beleírni, hogy két állás között egy hónapot gyári karbantartó voltál.

Amit egyenesen tilos: születési hely, idő, életkor, családi állapot, gyermekek száma, lakóhely, hobbik.

Ezeket tiltanám törvényi szinten. Nevetségessé teszik az önéletrajzot.

jan. 2. 22:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!