Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Loptatok már boltból? Ha...

Loptatok már boltból? Ha igen, mit, milyen árban, és lebuktatok vagy nem?

Figyelt kérdés
szept. 30. 04:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan fosós vagyok, hogy még puskázni se mertem soha, nem hogy lopni. Ha csak nem számoljuk bele, hogy az irodából nyúltam már le egy megkezdett tömb post-itet vagy pár tollat, ami a táskámban maradt 😄
szept. 30. 13:02
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én is annyira tudok parázni ilyesfajta dolgokon, hogy puskázni sem tudtam, mertem sosem sulikban.
szept. 30. 16:21
 23/28 anonim ***** válasza:
79%
Nem loptam soha. Nem vagyok enyves kezű kis aljadék.
szept. 30. 19:55
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Boltból nem, de régebben számítógépes szoftvereket, filmeket, zenéket loptunk,vagyis töltöttünk le. Amik ugyanolyan lopások, mint ha valaki fizikai termékeket lop.
szept. 30. 20:06
 25/28 anonim ***** válasza:
64%
Az nem lopás, mert lemásolod, tehat az eredeti a helyén marad 😂🤣
szept. 30. 20:26
 26/28 anonim ***** válasza:
29%
„Magyar, ne lopj!”
szept. 30. 20:38
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok rá büszke,és csak itt,névtelenül és arctalanul merem bevallani-még a családom se tudja!-,de eléggé enyves kezű vagyok sajnos,ahogy a mondás szól:alkalom szüli a tolvajt.Egy időben rendszeresen loptam rágót az egyik szupermarketből-pedig v rá pénzem!-,amíg el nem kaptak.Krva ciki v,rámhívták a zsarukat,azok meg el kezdtek szivatni-pedig utólag kifizettem volna!-,és bevittek rendőrautóval a yardra.Elkérték a személyim,és kb 1órán át várattak.Én sírtam,mint a záporeső.Végül elengedtek,de jó kis tanulólecke v,ennek ellenére nemrég lenyúltam4csattot,és azt se felejthetem el,h hosszú évekig blicceltem a BKVn,és mindig megúsztam.Most van bérletem,és meg kell,h mondjam,elég kényelmes para nélkül utazni,úgyh lhet,h a bliccelést offolom a közeljövőben!:)
okt. 2. 12:30
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem loptam soha.
okt. 5. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!