Fiatalok! Loptatok már? Ha igen akkor mit, hol, és lebuktatok? És hány éves voltál akkor?
Figyelt kérdés
Jöhetnek jó izgalmas lopós sztorik, miben majdnem lebuktatok de mégsem!2021. febr. 23. 11:12
1/8 anonim válasza:
Persze én vagyok aladdin a tolvajok fejedelme,téged is megtanitalak ha szeretnéd,irj rám..
2/8 anonim válasza:
Óvodából kisautót,szomszédtól gyümölcsöt,lányoktól szíveket:O
3/8 anonim válasza:
Oviból egyszer hazavittem egy 2cm es műanyag játéknyul figurát. Mivel egy csomó olyan volt még, nem tűnt fel nekik. Ennyi volt, nem túl izgalmas.
4/8 anonim válasza:
Szép próbálkozás, zsaruk!
Na tűnés vissza az utcára trafizni a bokor mögül!
5/8 anonim válasza:
Gimis koromban májkrémet a boltból, abszolút nem voltam rászorulva. Nem is tudom mi ütött belém, nagyon égő.
6/8 anonim válasza:
Egyszer rávettek, hogy a Tesco-ban megegyek egy Kinder csokit a polcról. Nekem összesen ennyi, sosem éreztem rá késztetést, hogy lopjak. :D
7/8 anonim válasza:
14 éves voltam, és többször loptam a környékbeli boltból, mert "menőnek" akartam tűnni az osztálytársaim előtt. Energiaitalt, óvszert, kisebb értékű dolgokat loptam. Mindig vettem is valamit, hogy ne legyen annyira feltűnő. Pár alkalom után már egy csomag elemet akartam elvinni, beraktam a nadrágom elejébe, és észrevettem, hogy az egyik eladó elkezdett követni végig a boltban. A kasszánál aztán kipakoltatta velem, nagyon megalázó volt. Azóta eszembe sem jutott lopni. Ennek már 15 éve.
8/8 anonim válasza:
Oviból hazaloptam egy kisautót.
Anyám összevert és visszavitette velem.
A visszavitetést jogosnak érzem, de a gyerekverést NEM!
Ráadasul ez nem is egyszeri eset volt, ok nélkül is kaptam sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!