Loptatok már boltból? Ha igen, mit, milyen árban, és lebuktatok vagy nem?
Figyelt kérdés
szept. 30. 04:44
11/28 anonim válasza:
Gyerekként párszáz forintos tételben, egyszer el is kaptak, akkor jött a fejmosás, otthon a cirkusz. Utána többet sosem loptam boltból.
12/28 anonim válasza:
1 apró játékot( műanyag tigris) meg pár db csoki. Még gyerekként, ilyen kb 13 évesen.
14/28 anonim válasza:
Gyerekcsínként történt ilyen, de már akkor is kényelmetlen volt nekem ez és nem szoktam rá, hanem nagyon gyorsan elengedtem ezt a vonalat.
15/28 anonim válasza:
Boltból nem, de EU-s pénzekből pár milliárdot lenyúltam az elmúlt 14 évben, úgyhogy tiszta a lelkiismeretem.
16/28 anonim válasza:
Én nem, de húgom gyerekkorunkban el akart lopni egy melltartót a C&A-ból, normális anyagi helyzetben éltünk, megvehette volna, csak akkoriban 1-2 barátnőjével ez volt a poén, hogy apróságokat ellopkodnak, mint karkötő stb. (Ők még általános iskolások, én már gimis voltam szerintem de én is max ilyen 15-16.) De akkor pont ketten mentünk, aztán persze lebukott, a biztiőr elvitt minket hátra, aztán anyánknak kellett értünk jönni. Nem lett belőle semmi, csak szerintem fejmosást kapott anya. Nem emlékszem, hogy tudtam volna előre, hogy a melltartóban akar kiszökni, vagy csak már kifele mutatta, hogy “hihihi” nem vette le, de én biztos nem támogattam benne, rosszabb esetben is maximum leszartam, hogy jól van, felőlem azt csinál amit akar.😃 Szerencsére leszokott erről a “hobbiról”.
17/28 anonim válasza:
Boltból nem, de suli szertárból igen
18/28 anonim válasza:
Nem. Olyan 2-3 alkalommal volt, hogy véletlenül nem raktam ki valamit a kasszaszalagra, mert egy nagyobb darab volt felette, a pénztáros nem kérte, hogy mutassam a kocsit és biztonsági rendszer sem jelzett. Csak akkor vettem észre, amikor pakoltam be a kocsiba.
19/28 anonim válasza:
Nem lopas volt csak fél lopás,
2x6 db-os asvanyviz a kocsibba, 1-et tettem a szalagra es elfelejtettem mondani hogy van még belole a kocsiba es a penztaros csak azt az egyet olvasta be 🤣
20/28 anonim válasza:
Igen. Elég szegény családban nőttem fel, zsemlét/kiflit rendszeresen loptunk. Épp annyit amit ott helyben meg is ettünk. Kisgyerekként nem éreztem/tudtam a lopás súlyát, viszont olyan 13-14~ éves korom körül fogalmazódott meg bennem hogy nem kellene. Anyum erősködött egyszer hogy lopjunk megint, arra emlékszem hogy folyamatosan próbáltam megállítani meg észérveket felhozni hogy nem szabad, tilos, el fognak kapni, stb. Baromira szégyelltem magam, de nem hallgatott rám. Murphy törvénye hogy az alkalommal el is kaptak. Helyi kisbolt volt, a tulaj kipakoltatott mindent velünk, de amikor rájött hogy tényleg csak a kifliket loptuk el és nincs a táskában semmi más akkor elengedett inkább. Kaptunk (főleg anyum) egy nagyon alapos fejmosást. Azóta nem is loptunk egyáltalán, nekem meg most felnőttként eszembe sem jut. A tulajnak hálás vagyok hogy anyámra hozta a szívbajt, mert ez elég volt ahhoz hogy soha többet ne próbálkozzon lopással. Leordította a fejünket és fenyegetőzött is, de ténylegesen nem csinált semmit mert elengedett minket úgy ahogy voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!